Baiki Kabinet Dapur di Kuala Lumpur & Selangor

Kami menawarkan perkhidmatan baiki kabinet dapur di Kuala Lumpur dan Selangor untuk menambahkan elemen baru ke dalam reka bentuk dapur anda secara mudah. 

Antara bekas, barang-barang atau kelengkapan seperti peti sejuk di dapur, kabinet dapur dianggap sebagai salah satu kelengkapan terpenting dan diperlukan bagi setiap dapur.

Adakah kelengkapan ini sudah rosak di beberapa kawasan di rumah? Pintu longgar atau tidak berfungsi? Adakah dapur, pejabat, kilang atau bilik terdapat kabinet bahawa pemegang sudah hilang atau terdapat laci yang susah ditarik?

Bayangkan penampilan ruang selepas pintu yang tak berfungsi sudah dibaiki. Sekarang bayangkan juga apa akan terjadi jika semua kelengkapan beroperasi dengan keadaan baik.

Jangan berasa bimbang untuk pasang kabinet dapur rumah. Percayalah dengan pasukan tukang baiki rumah bagi menggantikan kelengkapan dengan harga murah. Servis pembaikian termasuk penggantian pemegang, kaca, rak, dan laci.

Kami boleh pasang kabinet dapur tersedia, membina kabinet berjenama serta partition. Tidak kira bentuk bersama saiz, kami pun akan menyelesaikan projek itu tepat pada waktunya.

Pelbagai servis penggantian ni ditawarkan bagi memastikan dapur dikemas kini dengan keadaan terbaik. Projek pembaikan dapur syarikat ini memberi tumpuan kepada kerja penggantian tambah dengan pembaikian mana-mana bahagian dapur seperti tabletop, paip sinki air bocor, jubin, kabinet kayu, atap dan tingkap.

Servis membaiki kabinet dapur termasuk:

Pembaikan – Engsel patah? Pasukan profesional boleh terus membaikinya sambil memastikan alat tersebut bekerja seperti baru tanpa perlu menggantikannya sepenuhnya.

Mengemaskini Rupa – Kemaskini penampilan ruang ini tanpa menambah kabinet lain. Pilih, pemegang, atau tombol yang anda hendaki.

Pemasangan – Jika kos membaiki kabinet dapur yang tak berfungsi adalah lebih mahal dari pemasangan baru, pasukan kami boleh membantu memasang sambil memastikan ia kelihatan cantik dan selamat. Syarikat ini juga boleh mengatur semula kabinet sedia ada kepada susun atur kabinet tambahan.

Kabinet Dapur – Baiki atau Tukar?

Apabila memutuskan bagi menggantikan atau membaiki kelengkapan ini, terdapat perkara-perkara penting harus diingat bagi membuat keputusan dengan betul.

Ketahanan – Jika ia masih dalam keadaan baik, kerja pembaikiannya boleh dijalankan tanpa perlu mengubah susun atur selain reka bentuk. Walaubagaimanapun, sila mempertimbangkan keputusan menggantikannya jika ia sudah terkelupas, lama dan tidak berfungsi. Nasihat daripada pakar harus dirujuk bagi memeriksa keadaan kelengkapan ini kerana ia membantu pemilihan terbaik.

Kos – Anda harus mempertimbangkan kos apabila buat keputusan bagi pembaikan atau penggantian.

Keutamaan – Sebenarnya semua bergantung kepada keinginan ahli keluarga juga. Selepas sudah mempertimbangkan semua faktor atas, buatlah keputusan memilih produk dengan kepuasan hati dengan jangka masa panjang.

Kabinet dapur memainkan peranan penting bagi penampilan ruang. Oleh itu, sila buat keputusan dengan tepat berdasarkan bajet, matlamat tambah dengan keinginan apabila nak memilih antara servis cat,  pasang dan penggantian kelengkapan ini. 

Pastikan anda hanya mencari tukang ubahsuai yang boleh dipercayai dan profesional. Syarikat kami ini juga menawarkan servis seperti baiki siling plaster, bumbung, atap, paip tandas bocor, tangki, dll lagi. Jangan tunggu lagi dan hubungi kami hari ini bagi mengetahui cara membantu untuk kerja pembaikan kabinet dapur melalui panggilan telefon atau emel.

Testimoni

Terima kasih kerana menolong membaiki pintu kabinet dapur saya yang telah rosak pada harga yang berpatutan!

Puan Aishah

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

Kami mempunyai pengalaman bertahun-tahun sebagai pemasang kabinet dapur di bandar Kuala Lumpur dan Selangor

Kami mempunyai pekerja industri profesional yang berkelayakan dan berpengalaman.

Kami juga menyediakan pembaikan kabinet dapur untuk rumah atau pejabat anda.

Kami menawarkan perkhidmatan pembinaan kabinet khusus yang dibina mengikut saiz dapur dan susun atur rumah anda.

Kami telah mencapai kecemerlangan dalam menguruskan kos, dan sebagai hasilnya kami mempunyai reputasi yang kukuh untuk menyampaikan pelbagai gaya kabinet dapur bajet dan juga hasil dapur yang berkualiti tinggi dengan harga yang sangat kompetitif.

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia