Ubahsuai Rumah Teres 1 Tingkat di Kuala Lumpur & Selangor

Pasukan kami telah menjadi syarikat yang boleh dipercayai untuk kerja ubahsuai rumah teres 1 tingkat di Kuala Lumpur dan Selangor selama bertahun-tahun.

Apabila bilangan ahli keluarga bertambah, rumah anda juga perlu diluaskan melalui kerja renovasi tanpa perlu memindahkan keluarga dari persekitaran atau cara hidup yang mereka sudah biasa.

Pasukan kontraktor dan pekerja kami yang berpengalaman dan berdedikasi dapat menggunakan kemahiran inovatif mereka untuk menjadikan pengubahsuaian rumah anda sebagai kenyataan.

Kami merupakan profesional pengubahsuaian rumah di Lembah Klang, Bangi dan Petaling Jaya dalam:

ubahsuai bilik tidur

renovasi dapur dan bilik mandi

pemasangan pintu dan tingkap

penggantian kabinet dapur

kerja jubin

– perkhidmatan pengecatan

– pemasangan lantai

perkhidmatan bumbung

Kami memulakan setiap projek ubahsuai dengan mendengar pandangan anda mengenai impian pengubahsuaian rumah. Pekerja kami akan bertemu dengan anda tanpa mengira tempat sama ada di Kuala Lumpur, Shah Alam atau Putrajaya. Mereka akan berbincang idea pengubahsuaian anda dan memberi nasihat melalui kepakaran mereka selama bertahun-tahun.

Kami sudah bersedia dari awal di peringkat konsep pengubahsuaian rumah anda, melalui penetapan harga tetap sehingga ke akhir. Ini bermaksud susun atur kediaman atau pengubahsuaian rumah anda mesti merupakan projek yang praktikal dan, kerana kami adalah kontraktor yang profesional, anda akan mengelakkan pembaziran masa dan kos.

Pembinaan, pengubahsuaian atau perluasan kawasan rumah teres satu tingkat tidak sepatutnya mewujudkan tekanan kepada anda. Kami mempunyai pengurus projek yang berpengalaman untuk memastikan pengubahsuaian rumah berjalan dengan lancar.

Pakar Pengubahsuaian

Dengan kepakaran kami dalam servis ubahsuai rumah, kami mempunyai sasaran untuk mencapai standard yang tertinggi dalam pengubahsuaian rumah – tepat pada masanya dan mengikut anggaran harga. Ini adalah usaha pasukan keseluruhan yang dikhaskan untuk mencapai kepuasan pelanggan!

Model perniagaan kami adalah jelas, iaitu membina hubungan baik melalui projek berkualiti yang disiapkan tepat pada masanya dan mengikut bajet pelanggan. Ramai pelanggan memilih syarikat kami kerana reputasi kami dalam perniagaan dan komuniti sebagai tukang ubahsuai rumah yang boleh dipercayai dan berpengalaman.

Kami berbangga dengan persahabatan yang kami jalin dengan pelanggan kami. Sebenarnya, kebanyakan bisnes pengubahsuaian rumah kami adalah daripada rujukan pelanggan. Selain itu, banyak pelanggan masih mencari kami sebanyak beberapa kali untuk mendapatkan perkhidmatan lagi.

Kami menawarkan sebut harga dan peninjauan tapak secara PERCUMA di Kuala Lumpur. Hubungi kami melalui panggilan telefon atau emel hari ini.

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Testimoni

Terima kasih kerana melayan karenah dan permintaan saya semasa projek ubahsuai rumah teres satu tingkat saya di Kepong. 

Cik Dalila

Kami Menawarkan Servis Renovasi Untuk Rumah Jenis:

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia