Kontraktor Restoran di Kuala Lumpur & Selangor

Kami adalah kontraktor restoran yang profesional di Kuala Lumpur dan Selangor yang perkhidmatan renovasi untuk pelanggan kami untuk pengubahsuaian restoran dan kafe di seluruh bandar.

Mengapakah pengubahsuaian restoran penting?

Perniagaan restoran adalah berdasarkan trend sekarang. Ini bermaksud pilihan makanan yang popular pada masa lalu berkemungkinan tidak akan popular pada masa depan. Selain itu, gaya hiasan yang popular pada masa lalu berkemungkinan bukan merupakan pilihan yang popular pada masa depan. Dalam bidang perniagaan restoran, selalunya terdapat banyak perubahan. Oleh itu, adalah sangat penting untuk kami memahami trend pengguna sama sekali.

Bagaimanakah restoran anda berbeza dengan restoran lain dan mengapakah orang mesti datang ke kedai makan anda?

Pelanggan datang ke kedai bukan hanya untuk menjamah makanan restoran, tetapi juga untuk suasana dan hiasan tempat tersebut. Persekitaran yang indah dan selesa adalah penting bagi perniagaan restoran untuk mendorong pelanggan mereka untuk tinggal dengan lebih lama dan berbelanja di kedai tersebut.

Mengapakah anda perlu mengubahsuai restoran atau kafe anda di Lembah Klang?

Kawasan tempat duduk yang lebih banyak

Sekiranya anda mempunyai tempat duduk yang banyak di restoran, anda mempunyai peluang yang lebih besar untuk meningkatkan pelanggan yang datang ke dalam restoran anda. Ini adalah salah satu sebab terbesar untuk projek pengubahsuaian.

Pengurusan ruang selalunya merupakan masalah besar di dapur juga. Ini adalah kerana semakin banyak peralatan, semakin sempit ruang di dapur. Anda boleh memilih perkhidmatan pengubahsuaian dapur untuk menambah lebih banyak peralatan di kafe anda dengan meletakkannya secara strategik untuk menjimatkan ruang.

Meningkatkan Pendapatan

Cara lain untuk meningkatkan pendapatan restoran anda adalah dengan hiasan, suasana dan mengenakan bayaran yang premium. Dengan cara ini, anda dapat membawa pelanggan yang berkualiti tinggi ke kafe anda, iaitu pelanggan yang tidak berasa keberatan untuk membayar premium bagi suasana yang indah.

Peningkatan Penjenamaan

Adalah sangat penting untuk mempamerkan jenama syarikat anda di restoran terutamanya jika anda mempunyai banyak restoran di lokasi yang berbeza, maka ia menjadi lebih penting untuk menyelaraskan semua restoran dengan hiasan yang kemas. Ini dapat dilakukan melalui pengubahsuaian.

Penjenamaan bukan hanya mengenai warna, ia  melambangkan identiti dan seharusnya menonjol. Pelanggan seharusnya dapat mengenal pasti dan mengenali restoran atau kafe anda hanya melalui rupa dan suasana kedai. Sekiranya anda mengingini penjenamaan yang lebih baik, anda mesti menjalankan renovasi premis anda.

Syarikat kami merupakan salah satu kontraktor pengubahsuaian restoran yang terbaik di Kuala Lumpur dan Selangor. Kakitangan kami akan menghubungi anda untuk memahami keperluan, jadual masa dan anggaran anda sebelum memulakan projek pengubahsuaian.

Hubungi kami melalui panggilan telefon atau emel untuk perundingan PERCUMA dan sebut harga PERCUMA sekarang!

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Testimoni

Restoran Nyonya kami di Subang Jaya kelihatan menarik setelah diubahsuaikan oleh kontraktor berpengalaman syarikat anda. Terima kasih kerana membantu kami untuk renovasi tempat makan keluarga kami.

Mr Colin

Kami Menawarkan Servis Renovasi Untuk:

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia