Pasang Awning di Kuala Lumpur & Selangor

Kami merupakan pakar dalam perkhidmatan pasang awning di Kuala Lumpur dan Selangor pada harga yang berpatutan. Dengan pengalaman yang bertahun-tahun dan profesional dalam industri ini, kita sudah biasa dengan kualiti dan piawaian pemasangan awning dan penyelenggaraan rumah kediaman dan komersil di Lembah Klang.

Pemasangan Awning Jenis Boleh Ditarik Balik

Kami pakar dalam menyediakan pemasangan awning jenis yang boleh ditarik balik di Petaling Jaya dan Shah Alam. Dari pengubahsuaian rumah untuk projek penambahan dan perubahan, kami menawarkan pelbagai unit awning yang paling sesuai untuk rumah anda. 

Awning yang dapat ditarik balik membolehkan pengguna memaksimumkan penggunaan ruang belakang dan ruang luar dengan menyediakan tempat teduh yang diperlukan.

Selain rumah kediaman, kini terdapat banyak bangunan komersial di Kuala Lumpur seperti hotel, gelanggang sukan, kedai makanan, pusat penjaja, kolam renang atau restoran yang lebih suka menggunakan awning kerana fleksibiliti, penampilan dan kemampuannya. 

Awning terbukti dapat menjadikan kawasan luar lebih cantik kerana awning boleh didapati dalam pelbagai reka bentuk, saiz dan gaya.

Awning jenis tarik balik adalah pelaburan yang berguna yang boleh meningkatkan kualiti dan kebolehgunaan ruang luar anda. Bagi hartanah komersial dan kediaman, awning dapat membantu meningkatkan daya tarikan tempat itu dengan menyediakan kawalan yang dikalibrasi ke atas jumlah cahaya matahari yang dapat menembusi tempat itu. Ini juga menyediakan pilihan fleksibiliti dengan mempelbagaikan penggunaan ruang pada waktu yang berbeza pada hari tersebut.

Awning memberikan anda pilihan untuk menggunakan sepenuhnya kawasan luar rumah atau kedai anda. Pemasangan awning jenis tarik balik membawa penjimatan yang banyak berbanding dengan kerja-kerja pembinaan.

Awning kami amat sesuai untuk cuaca jenis tropika di Lembah Klang. Bahan awning kami adalah sangat tahan lama, tahan air, dan memerlukan sedikit penyelenggaraan minima. Kami menyediakan awning jenis lengan lateral berkualiti tinggi yang sesuai dengan pelbagai pilihan dan keperluan (fungsi dan estetika) anda. 

Pilihan Awning Jenis Manual dan Automatik

Kami menyediakan dua pilihan asas untuk produk awning, iaitu pilihan manual dan automatik. 

Awning manual menggunakan engkol untuk memperluaskan atau menarik balik sementara pilihan automatik melakukannya secara mekanikal melalui alat kawalan jauh atau suis. 

Pemasangan yang ideal adalah mempunyai awning yang bersiap dengan kedua-dua keupayaan – manual yang dikawal dengan engkol akan berfungsi sebagai pilihan kedua apabila motor automatik rosak atau tidak mempunyai kuasa yang mencukupi untuk beroperasi. 

Jika anda tidak pasti jenis awning yang paling sesuai dengan rumah atau bangunan anda, sila hubungi kami untuk mendapatkan nasihat. Kami menawarkan penyelesaian yang sesuai dengan bajet anda.

Jika matlamat anda adalah untuk mengelakkan cahaya matahari waktu siang dan meminimumkan sinaran UV dan haba, awning merupakan pilihan anda. Awning mempunyai kualiti lut sinar untuk membolehkan kita menikmati cahaya siang yang lembut.

Dapatkan perkhidmatan pemasangan awning profesional dan boleh dipercayai untuk di lokasi yang diinginkan. Anda hanya perlu rehat dan membiarkan pekerja kami menjalankan kerja pemasangan mereka. Hubungi kami hari ini!

Testimoni

Terima kasih kerana membantu saya memasang awning baru di kawasan luar depan rumah teres saya di Kepong. Kerja yang baik dan cepat sekali.

Encik Fizal

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia