Pasang Water Heater di Kuala Lumpur & Selangor

Kami menyediakan perkhidmatan pasangan water heater yang berkualiti di Kuala Lumpur dan Selangor dengan memberikan pelanggan kami penyelesaian yang berpatutan dan mudah. 

Juruteknik kami boleh menguruskan semua jenis alat pemanasan air. Mereka sudah biasa dengan teknologi terkini dan kaedah alat pemanasan air. Jadi, anda boleh yakin dengan pembaikan dan pemasangan yang berkualiti apabila anda mendapatkan perkhidmatan kami.

Perkara yang perlu anda pertimbangkan sebelum memasang alat pemanasan air baharu

Apabila anda memutuskan untuk mendapatkan alat pemanasan air baharu dipasang di rumah anda, anda harus mempertimbangkan beberapa faktor penting dengan membaca artikel yang berkaitan dengan juruelektrik yang diupah. Dalam kes ini, kos pemasangan alat pemanasan air akan bergantung kepada perkara berikut:

Jenis Alat Pemanasan Air:

Terdapat dua jenis alat pemanasan air yang digunakan secara meluas di Lembah Klang, iaitu alat pemanasan air segera dan alat pemanasan air penyimpanan, dengan setiap jenis mempunyai harga yang berbeza. Proses pemasangan juga berbeza untuk kedua-dua jenis alat pemanasan air dan dengan itu kos pemasangan juga akan berbeza. Anda harus mengingati perkara ini apabila memasang alat pemanasan air baru.

Saiz Alat Pemanasan Air:

Saiz sentiasa menyumbang kepada kos peralatan elektrik dan alat pemanasan air juga tidak dikecualikan. Anda perlu membayar lebih banyak untuk membeli alat pemanasan air dengan saiz besar dan kos pemasangannya juga bergantung pada saiznya. Kos biasanya akan menjadi lebih murah jika anda memilih alat pemanasan air yang bersaiz kecil.

Lokasi:

Untuk perkhidmatan pemasangan alat pemanasan air, kami membekalkan perkhidmatan kepada kebanyakan lokasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Anda harus sentiasa memastikan anda mencari syarikat pemasangan yang profesional dan berkualiti untuk kerja ini.

Pemasangan set water heater baru:

Anda tidak perlu berasa bimbang tentang kos tambahan jika sudah ada alat pemanasan air yang dipasang di rumah anda. Jika tidak ada set-up, maka anda perlu membayar untuk memasang saluran air baru dan pemasangan pendawaian elektrik untuk pemasangan baharu.

Pembaikian dan pemasangan alat pemanasan air segera:

Alat pemanasan air segera adalah penyelesaian terbaik untuk permintaan air panas anda, terutamanya jika anda tidak mempunyai banyak ruang untuk alat pemanasan air penyimpanan yang saiz besar. Ia menyambung kepada paip air dan akan memanaskan air sejuk dengan segera. Ini merupakan pilihan terbaik untuk penjimatan ruang yang hebat dan juga penjimatan tenaga. 

Pembaikian alat pemanasan air jenis penyimpanan dan pemasangan:

Alat pemanasan air simpanan adalah jenis alat pemanasan air yang paling biasa kami guna. Alat pemanasan air ini terdiri daripada tangki penyimpanan di mana air disimpan dan dipanaskan secara elektrik. Air sejuk disimpan dalam tangki dan kemudian dipanaskan, dan akan dibekalkan melalui paip air panas. Walaupun kebanyakan orang lebih suka alat pemanasan air simpanan, pelbagai masalah teknikal boleh menjejaskan kelancaran fungsi alat ini.

Jika anda sudah mempunyai alat pemanasan air penyimpanan dipasang di rumah tetapi tidak berfungsi, hubungi kami sekarang. Ia berisiko untuk mengendalikan alat pemanasan air penyimpanan yang rosak kerana terdapat bahaya kejutan elektrik. Ia akan mengambil lebih banyak kuasa daripada alat pemanasan air biasa yang digunakan dan boleh menambah bil elektrik anda. 

Juruteknik kami boleh memeriksa semua persediaan dengan mudah dan mencari masalah dan seterusnya membaikinya. Sekiranya ia tidak dapat dibaiki, kami dapat memberikan bantuan terbaik untuk menggantikannya dengan alat yang baru. Hubungi kami hari ini untuk bantuan pemasangan dan pembaikian water heater!

Testimoni

Saya telah mengupah tukang paip dari syarikat anda untuk memasang water heater baru di rumah saya di Shah Alam pada hari Sabtu lepas. Pekerja anda tiba tepat pada masanya dan peramah. 

Encik Balan

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia