Pasang Kabinet Dapur di Kuala Lumpur & Selangor

Sekiranya anda sedang mencari perkhidmatan pasang kabinet dapur yang cepat dan boleh dipercayai di Kuala Lumpur dan Selangor, kami adalah syarikat terbaik untuk anda. 

Kami berasa bangga dengan membekalkan sistem kabinet berkualiti yang memberikan bertahun-tahun ketahanan, fungsi serta menjimatkan wang dalam jangka masa panjang.

Pasang Kabinet Dapur

Pasukan kami berkemampuan pasang kabinet dapur dan table top secara profesional tanpa mengira apa-apa jenis jenama, quantitinya, design rak, kerumitan set engsel atau di mana kabinet tersebut dibeli. Sila upah pemasang syarikat tersebut bagi membantu jika teringin nak beli kabinet bilik tidur, pejabat ataupun bilik mandi oleh tempat seperti IKEA.

Pengurusan Projek Ubahsuai Dapur

Pasukan kami memberi tumpuan kepada pelanggan. Mereka bercadang melawat rumah mahupun tempat perniagaan agar dapat membincangkan cara pasang, mengukur dinding atau ruang dan merancang projek buat daripada awal hingga ke akhir sebelum projek bermula sehingga siap perancangannya! 

Kami dapat menguruskan keseluruhan projek pemasangan kabinet dapur selain membuang kabinet lama untuk menyempurnakan hasil terakhir kabinet dapur. Syarikat tersebut pun ada juga menyediakan perkhidmatan pengubahsuaian dapur seperti pemasangan countertop bertambah kerja-kerja jubin.

Proses Pasang Kabinet Dapur Mudah

Pemasang kita di Lembah Klang mesti melawat tempat apabila mereka menerima pertanyaan. Tak ada masalah, kita hanya perlu bersedia cerita keperluan pemasangan impian kepada orang berkaitan termasuk susun atur baru dan gaya reka bentuk yang diingini untuk menampung peralatan dapur yang berbeza seperti dapur gas ,elektrik, peti sejuk, sinki, pintu dan sebagainya. Atas sebab itu, kita tidak perlu menjalankan projek pasang DIY sendiri.

Setelah pelanggan bersetuju dengan susunan reka bentuk lalu memberikan idea mereka bagi susunan reka bentuk dapur sendiri, pasukan pakar akan meneruskan projek tersebut.

Hubungi salah seorang ahli pasukan demi maklumat lanjut tentang perkhidmatan pasang kabinet projek hari ini. Pasukan kontraktor pakar mesti diatur bagi memasang sistem kabinet dapur mengikut pilihan pelanggan. Perkhidmatan pada kos dan harga murah juga ditawarkan.

Testimoni

Saya sangat gembira dengan kabinet dapur baru di rumah saya yang dipasang oleh syarikat anda. Hasil kerjanya cantik sekali. Terima kasih!

Puan Maisura

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

Kami mempunyai pengalaman bertahun-tahun sebagai pemasang kabinet dapur di bandar Kuala Lumpur dan Selangor

Kami mempunyai pekerja industri profesional yang berkelayakan dan berpengalaman.

Kami juga menyediakan pembaikan kabinet dapur untuk rumah atau pejabat anda.

Kami menawarkan perkhidmatan pembinaan kabinet khusus yang dibina mengikut saiz dapur dan susun atur rumah anda.

Kami telah mencapai kecemerlangan dalam menguruskan kos, dan sebagai hasilnya kami mempunyai reputasi yang kukuh untuk menyampaikan pelbagai gaya kabinet dapur bajet dan juga hasil dapur yang berkualiti tinggi dengan harga yang sangat kompetitif.

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia