Pasang Kabinet Dapur di Kuala Lumpur & Selangor

Sekiranya anda sedang mencari perkhidmatan pasang kabinet dapur yang cepat dan boleh dipercayai di Kuala Lumpur dan Selangor, kami adalah syarikat terbaik untuk anda. 

Kami berasa bangga dengan membekalkan anda sistem kabinet dapur berkualiti yang akan memberikan bertahun-tahun ketahanan dan fungsi serta menjimatkan wang dalam jangka masa yang panjang.

Pemasangan Kabinet Dapur

Pasukan kami boleh memasang kabinet dapur baru anda  secara profesional tanpa mengira apa-apa jenama, quantitinya, kerumitan kabinet atau di mana kabinet tersebut dibeli. Biarlah kami membantu jika anda ingin memasang kabinet untuk bilik tidur, pejabat atau bilik mandi.

Pengurusan Projek Ubahsuai Dapur

Pasukan kami memberi tumpuan kepada pelanggan dan kami akan datang terus ke rumah atau tempat perniagaan anda untuk membincangkan, mengukur dan merancang projek dengan anda dari awal hingga ke akhir! 

Kami boleh menguruskan keseluruhan projek pemasangan kabinet dapur anda dan membuang kabinet dapur lama untuk menyempurnakan hasil terakhir kabinet dapur baru anda. Kami juga menyediakan perkhidmatan dalam pengubahsuaian dapur untuk rumah dari pemasangan countertop dan kerja-kerja jubin.

Proses Pemasangan Kabinet Dapur yang Mudah

Pemasang kabinet dapur kami di Lembah Klang akan melawat rumah anda apabila mereka menerima pertanyaan. Anda boleh bersedia menerangkan keperluan pemasangan kabinet dapur impian anda kepada mereka termasuk susun atur baru dan gaya reka bentuk yang anda inginkan untuk menampung peralatan dapur yang berbeza seperti dapur gas atau elektrik, peti sejuk, sinki, pintu dan sebagainya.

Setelah anda bersetuju dengan susunan reka bentuk kabinet dapur atau memberikan idea anda untuk susunan reka bentuk dapur sendiri, pasukan pakar kami akan meneruskan projek dari sini.

Hubungi salah seorang ahli pasukan syarikat kami untuk maklumat lanjut tentang perkhidmatan pemasangan kabinet dapur projek anda. Kami akan mengaturkan pasukan kontraktor yang pakar untuk memasang sistem kabinet dapur mengikut pilihan anda.

Testimoni

Saya sangat gembira dengan kabinet dapur baru di rumah saya yang dipasang oleh syarikat anda. Hasil kerjanya cantik sekali. Terima kasih!

Puan Maisura

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

Kami mempunyai pengalaman bertahun-tahun sebagai pemasang kabinet dapur di bandar Kuala Lumpur dan Selangor

Kami mempunyai pekerja industri profesional yang berkelayakan dan berpengalaman.

Kami juga menyediakan pembaikan kabinet dapur untuk rumah atau pejabat anda.

Kami menawarkan perkhidmatan pembinaan kabinet khusus yang dibina mengikut saiz dapur dan susun atur rumah anda.

Kami telah mencapai kecemerlangan dalam menguruskan kos, dan sebagai hasilnya kami mempunyai reputasi yang kukuh untuk menyampaikan pelbagai gaya kabinet dapur bajet dan juga hasil dapur yang berkualiti tinggi dengan harga yang sangat kompetitif.

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia