Ubahsuai Rumah Teres 2 Tingkat di Kuala Lumpur & Selangor

Adakah anda ingin menjalankan kerja ubahsuai rumah teres 2 tingkat di kawasan sekitar Kuala Lumpur, Selangor atau Lembah Klang? 

Sekiranya anda ingin menjadikan tempat kediaman lebih sesuai dengan keperluan khusus anda, anda sudah berada di tempat yang betul. Kami mempunyai pengalaman pengubahsuaian bangunan yang bertahun-tahun dan kami dapat membimbing anda menyelesaikan beberapa masalah atau kekecewaan yang biasa dialami sebelum anda memulakan sebarang kerja pengubahsuaian rumah.

Pakar Pengubahsuaian dan Renovasi Rumah

Ramai pelanggan telah memberi kepercayaan kepada pasukan kami dengan memberikan kami tugasan untuk menguruskan keseluruhan projek renovasi mereka dari konsep hingga ke hasil kerja termasuk rancangan, dan jenis bahan yang akan digunakan.

Perkhidmatan Pengubahsuaian Syarikat Kami Termasuk:

– Pengubahsuaian Keseluruhan Rumah atau Separa Rumah

Kami merupakan pakar dalam projek pengubahsuaian rumah dari konsep, reka bentuk sehingga hasil terakhir dan kami selalu melebihi jangkaan pelanggan kami secara konsisten. Dengan pengalaman dalam bidang pengubahsuaian selama bertahun-tahun, kami menggabungkan penyelesaian reka bentuk inovatif dengan pendekatan yang praktikal untuk pengubahsuaian ruang yang sedia ada.

Untuk pengubahsuaian rumah, kami akan berjumpa dengan pelanggan untuk membincangkan projek mereka dengan lebih lanjut. Berdasarkan kajian tapak di tempat pelanggan di Lembah Klang, kami dapat memastikan sama ada projek tersebut adalah kerja-kerja pembaikan dan penyelenggaraan atau merupakan pengubahsuaian kecil.

Apabila pasukan kami memulakan projek, mereka mesti akan menjalankan projek tersebut sehingga selesai. Pekerja kami telah bekerja dengan kami selama bertahun-tahun dan kami menganggap mereka seperti keluarga sendiri. Pengurus projek kami adalah berpengalaman dan akan mengunjungi kawasan projek tersebut untuk memastikan kerja dijalankan dengan baik dan juga memastikan pelanggan kami mempunyai pengalaman yang baik.

Kunci pengubahsuaian yang baik adalah mempunyai keperincian yang terbaik dan kebanyakan pelanggan telah memuji kami kerana kami telah memberi hasil yang berkualiti tinggi.

Renovasi Rumah Atau Pembinaan Baru

Bagi kebanyakan rumah, terdapat saat-saatnya bahawa kita memerlukan lebih banyak ruang atau bilik dan kita perlu membuat pilihan antara meluaskan rumah semasa atau berpindah ke rumah yang lebih besar.

Peluasan atau pengubahsuaian rumah boleh menjadi lebih rumit daripada bangunan baru, ini adalah disebabkan mungkin terdapat faktor yang tidak diketahui yang boleh terjadi ketika kerja pengubahsuaian berjalan. Terdapat kemungkinan bahawa anda perlu membuat perubahan rancangan pelan rumah. Oleh itu, adalah sangat penting untuk bekerjasama dengan syarikat pengubahsuaian yang profesional seperti syarikat kami yang pakar dalam pengubahsuaian dan renovasi rumah dan mempunyai pengalaman, cekap, ikhlas serta berfokus pada pelanggan.

Kami menjalankan semua jenis kerja renovasi rumah; sama ada di tingkat yang sama, tingkat atas, tingkat bawah rumah atau gabungan antara ini. Bergantung kepada keutamaan, anggaran dan hasil yang diinginkan, anda boleh memilih untuk:

Renovasi ke kawasan luar: Ini merangkumi penambahan bilik tidur, bilik mandi, dapur terbuka-ruang makan-ruang tamu, sambungan sisi belakang rumah dupleks, teres dan lain-lain. Kaedah ini mungkin lebih menjimatkan kos daripada renovasi ke tingkat atas bawah kediaman.

Renovasi ke tingkat atas: Ini boleh menjadi pilihan yang disukai apabila anda ingin menggandakan ruang rumah tingkat tunggal anda sekarang. Ini termasuk pemandangan yang lebih baik, ruang penyimpanan yang lebih besar dan penggunaan cahaya semula jadi yang lebih baik.

Renovasi ke bahagian bawah rumah: Ini biasanya merupakan ruang bawah tanah dan boleh dibina untuk membuat bilik tidur tambahan, ruang simpanan, pejabat rumah, garaj, dan lain-lain. Sebelum memilih kaedah ini, kita perlu memastikan bahawa struktur bangunan mengizinkan peluasan ini dan kita perlu mempertimbangkan aspek lain seperti pengudaraan, pencahayaan, saliran, kalis air, dan lain-lain.

Kami berdedikasi dalam industri pembinaan dan pakar dalam pengubahsuaian rumah teres. Kami menjalin hubungan dengan pelanggan dan kami sedia membantu untuk merealisasikan visi anda dan mencapai rumah kediaman impian anda. 

Hubungi pasukan kami melalui panggilan atau hantarkan emel kepada kami untuk mendapatkan perundingan secara PERCUMA hari ini.

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Testimoni

Keluarga kami berpuas hati dengan kerja ubahsuai yang dijalankan pada rumah teres dua tingkat kami di Ampang. Kami akan semestinya mengeyorkan syarikat anda kepada keluarga dan kawan-kawan kami. Terima kasih!

Encik Hamid

Kami Menawarkan Servis Renovasi Untuk Rumah Jenis:

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia