Kontraktor Ubahsuai Rumah di Kuala Lumpur & Selangor

Sama ada anda sedang merancang, sudah mempunyai perancangan atau memerlukan syarikat kontraktor ubahsuai rumah yang boleh dipercayai di Kuala Lumpur dan Selangor untuk bekerja menguruskan projek renovasi rumah anda, kami adalah pilihan yang tepat kerana kami menyediakan pengubahsuaian rumah pada harga yang berpatutan. 

Kami berkelayakan, berpengalaman dan bersedia untuk menjalankan kerja pengubahsuaian kediaman tanpa mengira skala besar atau kecil di mana-mana kawasan di sekitar Lembah Klang.

Adakah sudah tiba masanya untuk membuat menaik taraf dan rupa rumah anda? Sekiranya anda ingin menjadikan rumah anda kelihatan lebih moden dan meningkatkan fungsi, pengubahsuaian adalah pilihan untuk anda.

Pada mulanya, kerja ubah suai mungkin kelihatan seperti satu tugas yang mudah, tetapi ia boleh menjadi rumit jika anda tidak berpengalaman dalam kerja terutamanya jika anda mengubahsuai bilik seperti dapur atau bilik mandi yang memerlukan kerja tambahan seperti pemasangan paip air. Siapakah yang anda akan cari untuk berbuat demikian? Berapakah kosnya untuk keseluruhan projek renovasi tersebut? Perkara-perkara kecil sebegini akan merumitkan projek dengan cepat.

Mungkin anda ingin meningkatkan nilai harta rumah sebelum ia dijual atau hanya ingin menikmati ruangan yang lebih selesa. Apa pun sebabnya, kami dapat membantu memulakan pengubahsuaian rumah anda!

Pasukan pengubahsuaian kami berpengalaman dalam renovasi untuk pelbagai jenis bangunan dan kerja ubahsuai rumah termasuk bilik mandi, dapur dan ruang tamu serta dan juga membina rumah baru. Oleh itu sama ada anda hanya ingin memiliki bilik baru, ruang baru atau rumah baru, kami sedia membantu!

Perkhidmatan kami merangkumi semua langkah dari idea dan konsep reka bentuk awal untuk menguruskan projek tersebut dengan terbaik untuk anda. Pasukan kontraktor reno pakar kami sedia untuk membantu dengan memastikan projek dijalankan tanpa tekanan dan lancar dan dalam anggaran kos anda.

Kami Menyediakan Perkhidmatan Renovasi Seperti:

Pengubahsuaian dapur

– Pengubahsuaian rumah

Pengubahsuaian bilik air

– Perkhidmatan menggilap lantai 

– Kerja pemasangan plaster siling

Pemasangan bumbung baru

– Pemasangan barangan elektrik di rumah

– Perkhidmatan oleh kontraktor baiki rumah

– Pemasangan paip dan pembaikan

– Kerja pengecatan bangunan

– Kerja-kerja pemasangan wiring oleh tukang elektrik

Tinggalkan kerja pengubahsuaian anda kepada pasukan berpengalaman kami yang:

– Berkelayakan untuk memberi anda ketenangan fikiran tanpa mengira saiz projek.

– Berfikir dengan cepat untuk menyelesaikan sebarang masalah sebelum ia terjadi dan menjimatkan kos anda

– Menyelesaikan tugasan ubahsuai dengan keupayaan unik dengan berfikir di luar kotak.

– Khidmat pelanggan yang responsif. Kami tidak akan berasa gembira melainkan anda berpuas hati.

Matlamat Syarikat Kami

Kami tidak akan gembira melainkan anda berpuas hati dengan hasil kerja kami dan ini dapat dilihat dalam perkhidmatan kami kepada anda. Kami akan bekerja keras dengan tujuan untuk memberikan kualiti kerja yang baik untuk skop yang diberikan. Dengan pelbagai projek ubahsuai di portfolio syarikat, kami membawa semua kelebihan syarikat pengubahsuaian yang harus ada dalam satu pakej yang lengkap.

Membina Rumah Baru

Bersama dengan pengubahsuaian, kami juga pakar dalam membina rumah baru. Jika anda lebih suka memulakan projek bina rumah baru atau mempunyai tanah kosong, ini adalah penyelesaian yang sempurna untuk menjadikan rumah impian anda menjadi kenyataan. Dari proses reka bentuk hingga ke pengecatan terakhir, kami pakar dalam industri renovasi yang akan memberikan perkhidmatan yang terbaik dalam kerja untuk menyediakan rumah yang berkualiti tinggi untuk keperluan anda.

Kami mempunyai pekerja kontraktor yang berpengalaman di Kuala Lumpur untuk memastikan bahawa pengubahsuaian kediaman anda berjalan dengan lancar, selesai tepat pada masanya dengan anggaran dan kualiti kerja yang baik. Tiada tekanan atau kebimbangan untuk anda. Sila hubungi kami melalui panggilan telefon atau e-mel sekarang!

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Testimoni

Keluarga saya sekarang menetap dengan selesa di rumah kami di Damansara Jaya yang baru diubahsuaikan oleh pakar renovasi syarikat anda. Kerja tangan dan bahan yang digunakan adalah berkualiti. Terima kasih!

Encik Sam Ong

Khidmat Renovasi Kami di Lokasi:

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia