Kontraktor Rumah di Seremban

Adakah anda berfikir untuk ubah suai kediaman anda dengan bantuan kontraktor rumah di Seremban, Negeri Sembilan? Biarlah kami menunjukkan bagaimana kami dapat mencipta rumah impian anda menjadi sebuah realiti.

Kami akan menjaga semua perkara renovasi, dari peringkat reka bentuk, sehingga projek selesai. Anda boleh yakin bahawa setiap warna, setiap ruang akan dibina dan menjadi produk akhir yang kelihatan hebat dan berfungsi dengan baik.

Perkhidmatan Pengubahsuaian Kami Termasuk:

Mengapa Anda Harus Ubahsuai Rumah Dengan Kami:

  • Belanjawan = Reka bentuk

Kami akan menguruskan dari peringkat reka bentuk dengan teliti untuk memastikan bahawa anda tidak mempunyai kejutan apabila anda menerima hasil terakhir.

  • Reka Bentuk Hebat

Setiap projek akan dirancang dengan teliti mengikuti keperluan dan seni bina kediaman yang sedia ada.

  • Pasukan yang Hebat

Projek anda ditugaskan pasukan kontraktor, penyelia dan pengurus yang berdedikasi untuk memastikan semuanya berjalan lancar. Perkhidmatan kami adalah berkualiti tinggi dan kami adalah pakar dalam kerja renovasi.

  • Perkhidmatan Berkualiti

Kualiti projek anda ditetapkan sebagai penanda aras yang kami banggakan dengan kemasannya supaya pelanggan berpuas hati.

Pertanyaan yang paling umum ditujukan kepada pasukan kami di Seremban dan Kuala Pilah adalah, “Haruskah saya mengubahsuai rumah lama atau membina rumah baru?” Jawapan kami adalah, “Itu bergantung kepada keadaan.” Jelas bahawa ini adalah keputusan besar yang harus dibuat berdasarkan kepada beberapa faktor. Jadi perkara pertama yang akan kita lakukan ialah memahami situasi anda.

Beberapa faktor yang perlu dipertimbangkan untuk ubahsuai rumah anda:

  • Keluarga
  • Keperluan harian
  • Lokasi hartanah
  • Rancangan jangka panjang
  • Impian
  • Bajet

Sekiranya anda menyukai rumah anda dan ia berada di lokasi yang bagus untuk sekolah, pengangkutan awam dan tempat kerja, maka pengubahsuaian mungkin merupakan penyelesaian yang bijak dan menjimatkan.

Bagaimanakah kami boleh membantu anda?

Melalui perbincangan bersama-sama dengan pasukan kami, kami dapat memastikan bahawa semua keperluan renovasi anda di Seremban, bahkan perkara yang mungkin anda belum difikirkan dapat diambil kira.

Anda boleh yakin bahawa hasil kerja renovasi yang kreatif dan anggun dapat menyediakan keadaan penggunaan rumah untuk keluarga tercinta selama bertahun-tahun di lokasi yang disukai dan dekat dengan rakan serta kemudahan.

Hubungi kami untuk maklumat lebih lanjut dan jangan ragu-ragu lagi untuk menghubungi atau menghantar mesej kepada kami. Kami sedia mendengar pertanyaan daripada anda!

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Testimoni

Terima kasih kerana bekerja keras semasa ubahsuai rumah teres keluarga saya di Seremban 2 pada bulan Februari lepas. 

Cik Minah

Khidmat Renovasi Kami di Lokasi:

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia