Pasang Partition di Kuala Lumpur & Selangor

Kami menyediakan perkhidmatan pasang partition di Kuala Lumpur dan Selangor untuk rumah kediaman dan komersil. 

Sama ada anda sedang mencari perkhidmatan untuk menambahkan en-suite ke bilik tidur atau mencipta ruang pejabat baru di tempat kerja, pasukan pakar ubahsuai kami boleh memberikan anda penyelesaian yang dicari.

Dinding partition boleh memisahkan mana-mana kawasan di dalam rumah atau persekitaran kerja. Walaubagaimanapun, anda perlu memilih alat yang sesuai untuk pekerjaan tersebut. Dengan mendapatkan perkhidmatan syarikat profesional untuk menjalankan kerja itu, anda dapat memastikan pemasangan partition drywall akan menggunakan bahan berkualiti yang baik. 

Dari partition yang dapat mengurangkan bunyi untuk bilik mesyuarat, anda pasti akan mendapat bahan berkualiti yang terbaik untuk partition anda.

Itu adalah kerana di organisasi kami, kami memahami keperluan setiap pelanggan adalah berbeza dan kami mempunyai kepakaran untuk memenuhi permintaan partition anda.

Partition Pejabat

Apabila tujuan partition adalah untuk memisahkan kawasan dalam pejabat, ia harus berfungsi. Sama ada anda ingin membuat pejabat rumah atau bilik baru di tempat kerja anda, dinding partition pejabat membolehkan anda mencipta ruang yang sempurna untuk menghabiskan waktu bekerja.

Pertimbangan yang paling penting dengan partition pejabat adalah fungsinya. Sama ada anda perlu menghalang bunyi jentera berat atau tahan api, terdapat pelbagai jenis dinding partition yang berbeza untuk dipilih.

Dengan kombinasi pemasangan plaster siling, anda boleh menghalang bunyi bising dari luar dan membolehkan anda menjalankan kerja dengan damai.

Partition Rumah

Untuk rumah anda, anda mungkin memerlukan bilik tidur tambahan atau anda ingin membuat bilik mandi en-suite untuk keselesaan keluarga. Dalam kes ini, pasukan kami boleh menawarkan dinding partition berkualiti tinggi di seluruh Lembah Klang yang sesuai untuk sebarang tujuan.

Dari unsur tahan kebakaran kepada kawasan kalis air yang sempurna untuk bilik pancuran mandian yang baru, pemisahan ruang adalah pilihan yang baik untuk ubahsuai ruang pejabat anda. Anda boleh menjadikan ruang makan kepada ruang yang berasingan melalui dinding partition atau mengubah studio anda ke ruang untuk 2 bilik.

Terdapat banyak jenis dinding partition yang tersedia untuk dipilih yang dibuat daripada bahan yang berbeza, kami menawarkan perundingan percuma kepada setiap pelanggan, jadi hubungi atau emel kami hari ini.

Testimoni

Pakar bumbung anda memberikan nasihat baik tentang pemilihan dan pemasangan bumbung rumah baru untuk rumah teres saya di Setia Alam. Terima kasih!

Encik Rizal

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia