Tukang Rumah di Kuala Lumpur & Selangor

Pasukan pekerja tukang rumah kami menyediakan perkhidmatan pembaikian, penyelenggaraan dan pemasangan peralatan elektrik di rumah dan pejabat di kawasan Kuala Lumpur dan Selangor. Tukang rumah atau handyman merujuk kepada orang yang mahir dengan kepakaran dalam pelbagai kerja pembaikan dan penyelenggaraan.

Pakar ubahsuai rumah kami adalah profesional yang mahir dalam bidang yang berbeza seperti paip, elektrik, pertukangan, pengecatan dan kerja pembaikian, pemasangan dan penyelenggaraan rumah yang lain.

Tukang rumah kami secara asasnya mempunyai semua peralatan (termasuk tangga) yang disimpan di dalam kenderaan kami untuk kerja-kerja membaiki dan penyelenggaraan yang biasa. Persediaan kami membolehkan mereka menjalankan kerja dengan cepat dan fleksibel.

Apabila datang ke perkhidmatan tukang rumah atau renovasi kecilan, mereka akan menyediakan perkhidmatan pembaikian, penyelenggaraan dan pemasangan yang berkualiti tinggi.

Reputasi dan kebolehpercayaan perkhidmatan tukang serba guna kami dibina dari masa ke masa dan pasukan kami dengan bangganya menjadi salah satu perkhidmatan tukang rumah yang paling terkemuka di Lembah Klang yang boleh anda hubungi dengan mudah.

Perkhidmatan tukang rumah termasuk:

– Membaiki pulih barangan elektrik termasuk menambah soket elektrik dan kipas siling elektrik

Memasang dan menggantikan lampu, termasuk lampu LED

– Membaiki paip dan pelbagai kerja paip termasuk meletakkan dan menambah paip air dan memasang alat pemanas air yang baru

– Membaiki tingkap dan menukar pintu baru

– Pengecatan untuk keseluruhan keseluruhan, sebahagian rumah atau hanya siling

Memasang kipas siling dan peralatan rumah yang lain

– Membaiki tingkap dan menggantikan pemegang tingkap dan engsel

Membaiki bumbung kediaman

– Kerja membuat dinding kalis air, lantai dan siling

– Kerja-kerja tukang rumah lain yang berkaitan

Perkhidmatan Kecemasan 

Kami mempunyai pasukan yang bersiap sedia untuk menanangi kebocoran paip kecemasan atau keadaan elektrik dan pasti akan bersedia untuk mengambil panggilan anda dan menguruskan kerja-kerja pembaikian secepat mungkin. Walaubagaimanapun, perkhidmatan tukang kecemasan seperti itu mungkin lebih mahal daripada servis tukang rumah untuk pembaikian biasa. Anda boleh yakin bahawa kami masih akan menilai perkhidmatan kecemasan kami secara munasabah.

Kenapa anda harus mendapatkan perkhidmatan kami?

Kebanyakan pelanggan kami yang tinggal dan bekerja di Lembah Klang sangat sibuk dengan kerja dan keluarga. Mereka selalunya tidak terlatih untuk melakukan kerja-kerja pembaikan dan penyelenggaraan atau sering terlalu letih untuk melaksanakannya pada hujung minggu atau hari rehat, jadi ini adalah pilihan yang bijak untuk mendapatkan pekerja kami menjalankan kerja pembaikan dan penyelenggaraan rumah.

Dengan melibatkan tukang rumah kami, anda dapat menjimatkan masa berharga dan memastikan pembaikan dilakukan dengan betul oleh orang yang mahir. Sama ada memasang kipas siling, memasang lampu, membaiki water heater, menggantikan jubin pecah, atau hanya menggerudi dinding untuk menggantung benda-benda berat, anda boleh yakin bahawa tukang rumah kami sentiasa bersedia untuk membantu anda.

Apabila anda mendapatkan perkhidmatan handyman kami, anda tahu anda akan mendapat seseorang yang terlatih dan berpengalaman untuk menangani semua jenis kerja pembaikian, pemasangan dan penyelenggaraan di rumah dan pejabat anda. Hubungi pasukan profesional kami hari ini melalui panggilan telefon atau emel!

Testimoni

Tukang rumah anda telah membantu meringankan beban saya semasa saya baru pindah ke rumah baru di Shah Alam dengan menolong saya untuk kerja pemasangan kipas siling elektrik dan alat pemanas di bilik mandi. Terima kasih banyak-banyak.

Encik Syamil

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia