Pasang Sinki di Kuala Lumpur & Selangor

Pekerja kami boleh membantu anda dengan kerja pasang sinki untuk rumah atau ruang komersial anda di seluruh Kuala Lumpur dan Selangor.

Pemasangan atau Penggantian Sinki Dapur Baru

Sekiranya anda memerlukan sinki dapur yang perlu diperbaiki atau perlu dipasang, pilihan yang terbaik untuk kerja ini adalah untuk mengupah profesional yang berpengalaman. Dengan bahagian yang rumit dan sambungan yang berbeza, ia boleh menjadi mengelirukan apabila anda cuba memasang atau membaiki dapur dengan diri sendiri. Dapatkan perkhidmatan tukang paip kami dan kami boleh memasang sinki dapur baru anda atau membaiki sinki dapur lama anda dalam masa yang singkat.

Jika setelah kami melihat keadaan sinki dapur anda dan memberi kesimpulan bahawa penggantian adalah pilihan yang terbaik, atau anda telah memutuskan bahawa anda memerlukan sinki dapur yang baru, kami akan mendapatkan peralatan dan memasang sinki untuk anda. Kami mempunyai kepakaran, pengalaman dan peralatan untuk memasang apa-apa jenis atau model sinki dapur.

Pakar Dapur Sinki

Kami berjanji untuk menyediakan pelanggan kami dengan perkhidmatan dan memastikan bahawa:

– Tukang paip kami melalui latihan yang berterusan untuk memastikan anda sentiasa menerima perkhidmatan dan nasihat ubah suai rumah yang terbaik.

– Kami tiba tepat pada waktunya dan menyediakan perkhidmatan yang cepat dan mudah supaya dapat menyelesaikan masalah rumah anda dengan cepat.

– Kami menyampaikan perkhidmatan pemasangan sinki dapur cepat dan tepat dan meminimumkan kerosakan lanjut untuk menjalankan pembaikan.

– Kami sentiasa membersihkan tempat selepas kerja kami dan meninggalkan rumah atau pejabat anda dalam keadaan yang bersih.

Bukan semua sinki dapur adalah sama. Semua orang mempunyai keinginan mereka apabila datang ke sinki dapur dan ini termasuk jenama dan model. Pasukan kami memahami ini dengan baik. Pakar paip kami telah bekerja dengan semua sinki dapur yang berbeza dalam perniagaan dan rumah.

Selain pemasangan sinki dapur, pasukan kontraktor kami juga melakukan pengubahsuaian dapur termasuk pemasangan countertop dapur, kerja paip, pemasangan jubin lantai dan banyak lagi.

Kami telah memastikan bahawa semua pekerja kami memiliki kemahiran, pengalaman, peralatan, alat ganti dan pengetahuan untuk bekerja dengan semua jenama sinki yang paling popular. Hubungi kami hari ini untuk mendapatkan maklumat lanjut!

Testimoni

Kerja pemasangan sinki dapur dan bilik air di rumah saya oleh pekerja dari syarikat adalah baik dan harganya turut berpatutan. Ribuan terima kasih!

Mr Alex

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia