Pasang Sinki di Kuala Lumpur & Selangor

Pekerja kami boleh membantu anda dalam kerja plumbing untuk pasang sinki untuk rumah atau ruang komersial di seluruh Kuala Lumpur dan Selangor.

Pemasangan atau Penggantian Sinki

Sekiranya memerlukan sinki yang kena diperbaiki atau perlu pasang, pilihan terbaik adalah mengupah profesional berpengalaman. Bahagian bawah adalah rumit tambah sambungan berbeza, ia boleh mengelirukan orang apabila kita cuba memasangnya diri sendiri. Atas sebab itu, dapatkan perkhidmatan tukang. Mereka boleh pasang sinki, membaiki paip tersumbat, ada lubang atau baiki sinki lama.

Kontraktor akan melihat keadaan melalui gambar atau kajian tapak, sekiranya mereka memberi kesimpulan bahawa penggantian adalah pilihan terbaik, atau pelanggan telah memutuskan bahawa nak pasang sinki baru, pekerja akan mendapatkan peralatan kemudian pasang sinki tersebut. Syarikat tersebut pun mempunyai kepakaran, pengalaman dan peralatan untuk buka lalu pasang apa-apa jenis bahan getah atau model yang tahan lama. 

Pakar Sinki Dapur

Perkhidmatan pasukan kontraktor dipastikan kualitinya kepada pelanggan:

– Pasukan kami menjalankan latihan berterusan demi memastikan pelanggan sentiasa menerima perkhidmatan pasang paip contohnya jenis PVC dan mampu memberi nasihat ubah suai terbaik dari mula sampai ke akhir.

– Tiba tepat pada waktunya lalu menyediakan perkhidmatan pasang yang cepat supaya dapat menyelesaikan masalah.

– Sampaikan perkhidmatan pasang sinki lalu meminimumkan kerosakan lanjut melalui pembaikan.

– Sentiasa membersihkan tempat selepas kerja agar meninggalkan tempat dalam keadaan bersih.

Semua sinki adalah tak sama. Semua orang mempunyai keinginan mereka apabila datang ke sinki termasuk jenama. Pakar-pakar telah bekerja dengan semua sinki yang berbeza bagi perniagaan mahupun pejabat.

Selain pemasangan sinki, pasukan kontraktor juga melakukan penambahan pengubahsuaian dapur seperti pasang countertop, kabinet, pasang perangkap paip untuk tandas, baiki paip tersumbat atau pili air, pintu bilik air, kabinet mangkuk, kerja-kerja pemasangan jubin lantai, dan banyak lagi.

Tidak payah risau sama sekali bagaimana pasang paip. Kontraktor di sini memastikan bahawa semua pekerja mereka memiliki kemahiran, pengalaman, peralatan, alat ganti serta pengetahuan untuk semua jenama paling popular. Jadi kita tak payah DIY! Upah dan hubungi kami hari ini untuk mendapatkan maklumat lanjut!

 

Testimoni

Kerja pemasangan sinki dapur dan bilik air di rumah saya oleh pekerja dari syarikat adalah baik dan harganya turut berpatutan. Ribuan terima kasih!

Mr Alex

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia