Ubahsuai Porch Rumah Teres di Kuala Lumpur & Selangor

Pekerja kami mempunyai pengalaman dan telah menjalankan pelbagai kerja ubahsuai porch di rumah teres, banglo, dan semi-D untuk pelanggan kami di kawasan sekitar Kuala Lumpur dan Selangor.

Penambahan porch di depan rumah boleh menambah nilai rumah anda dan menyelesaikan masalah kekurangan ruangan di kediaman. Kebanyakan rumah pada hari ini di Lembah Klang dan Petaling Jaya tidak mempunyai halaman belakang yang besar atau tidak mempunyai halaman belakang sama sekali sehingga pemilik rumah ingin menambah porch di depan rumah, ini mungkin merupakan satu-satunya pilihan untuk memberikan lebih banyak ruang di luaran rumah.

Selain itu, cahaya matahari pada waktu petang atau pemandangan yang terbaik mungkin hanya boleh dilihat dari depan rumah anda. Oleh itu, ini mungkin merupakan sebab yang lebih masuk akal untuk membina porch di depan rumah sebagai kawasan untuk beristirehat.

Faedah Pengubahsuaian Porch Rumah:

  • Untuk Berinteraksi dengan Jiran Anda

Porch depan rumah dapat memberi anda peluang untuk duduk di luar dan menikmati kawasan halaman anda. Kita semua kadangkala terlalu sibuk dan masa ini akan memberi anda peluang untuk berinteraksi dengan jiran anda.

  • Memberi Unsur Peribadi Kepada Rumah Anda

Porch depan rumah yang menarik dapat mewujudkan kawasan yang selesa dan suasana yang ramah dan memberikan rumah anda penampilan yang menarik terutamanya ketika tetamu mengunjungi rumah anda.

  • Kawasan untuk Bersantai

Porch merupakan kawasan di mana anda sekeluarga boleh berehat pada waktu lapang atau pada hujung minggu.

  • Menambah Nilai ke Rumah Anda

Porch dapat mengubah keseluruhan penampilan rumah anda serta menambah nilai dan rumah tersebut akan lebih menarik perhatian pembeli apabila dijual berbanding dengan rumah-rumah lain di kawasan itu.

  • Tempat untuk Berhibur

Anda boleh menjadikan porch di depan rumah yang besar sebagai tempat berhibur untuk tetamu anda. Anda boleh menjalankan jamuan makan-makan dan menambah perabot kalis cuaca di luar rumah sekiranya porch anda mempunyai ruang yang besar.

  • Ruang Tambahan

Porch memberi ruang simpanan barangan di luar rumah. Semua barangan boleh disimpan dengan selamat di kawasan yang ditentukan di dalam porch.

  • Tempat Berteduh Dari Hujan

Sekiranya anda terperangkap dalam hujan lebat, anda boleh berlari ke porch depan anda untuk berteduh sambil mencari kunci anda.

  • Kawasan Untuk Kanak-kanak Bermain

Sekiranya anda mempunyai anak-anak, ini merupakan tempat yang bagus untuk membiarkan mereka bermain pada hari hujan atau ketika cuaca tidak baik. Selain itu, sesetengah aktiviti kraftangan kanak-kanak boleh menjadi agak kotor dan ini adalah tempat yang bagus untuk menjalankan aktiviti ini. 

Renovasi porch rumah merangkumi kerja-kerja mengecat, pemasangan awning, jubin lantai luar, perkhidmatan pemasangan tingkap dan pintu.

Porch depan rumah mempunyai fungsi yang banyak dan mungkin itulah apa yang anda perlukan untuk mewujudkan lebih banyak ruang untuk keluarga anda. 

Sekiranya anda ingin mendapatkan nasihat mengenai cara pengubahsuaian porch depan rumah, sila hubungi kami melalui emel atau panggilan telefon dan kami dapat membantu anda sepanjang proses pengubahsuaian.

Servis Renovasi Untuk Bahagian Dalam Rumah Kami Termasuk:

Testimoni

Porch depan rumah teres saya di Subang Jaya baru diubahsuaikan oleh pasukan anda. Sekarang keluarga saya dapat meluangkan masa bersantai di halaman depan rumah kami pada waktu lapang.

Jasveen Kaur

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia