Ubah Suai Ruang Tamu di Kuala Lumpur & Selangor

Kami menyediakan servis ubah suai ruang tamu di Kuala Lumpur dan Selangor untuk rumah kediaman.

Ruang tamu juga dikenali sebagai bilik depan adalah bilik paling luas di rumah dan biasanya di tengah-tengah rumah dan di bahagian hadapan kediaman. Ia adalah kawasan formal untuk bersantai, berkumpul sosial dan menghiburkan rakan-rakan dan saudara-mara. Bilik ruang tamu perlu mempunyai keadaan yang selesa, dan estetika yang sesuai dengan gaya hidup orang-orang yang menggunakannya. 

Terdapat banyak kemungkinan dan idea yang boleh kami gunakan untuk menghiasi ruang tamu anda. Kami sentiasa berhati-hati untuk memastikan bahawa reka bentuk kami menggabungkan keperluan fungsi bilik anda dengan baik, dan dengan itu memberikan sentuhan peribadi kepada anda.

Kami menghabiskan banyak masa di ruang tamu setiap hari jadi adalah penting untuk mewujudkan suasana yang selesa. 

Terdapat perkara tertentu yang perlu diberi perhatian semasa mengubah suai ruang tamu: –

– Ruang Yang Tersedia

– Skema Warna Yang Digunakan

– Perabot

– Aksesori

– Lantai and Reka Bentuk Siling

Kerja pengubahsuaian kami termasuk:

– Perkhidmatan pengecatan (termasuk dinding, lantai dan siling)

– Perkhidmatan pemasangan kipas siling dan lampu

Perkhidmatan siling plaster

– Penggantian dan pemasangan tingkap dan pintu

Pasukan kami memberi tumpuan teliti dalam menyediakan perkhidmatan pengubahsuaian dengan tahap tertinggi untuk kepuasan pelanggan. Kami pakar dalam mewujudkan pelbagai persekitaran dalaman, dari tradisional ke gaya kontemporari.

Dari peringkat perancangan dan reka bentuk ke penyempurnaan ruang kerja ruang tamu, terdapat beberapa langkah yang membolehkan pengubahsuaian ruang tamu menjadi proses yang menarik. Walaubagaimanapun, langkah-langkah ini juga boleh merunsingkan anda. Jangan risau kerana para pakar pengubahsuaian ruang tamu kami di Lembah Klang sedia untuk membantu anda.

Kakitangan mahir kami mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam setiap aspek projek pembentukan semula ruang tamu dan kami boleh memenuhi semua permintaan anda lebih daripada menjadikan visi anda menjadi realiti. Pasukan kami memahami bahawa ruang tamu anda perlu berfungsi, selesa di samping menunjukkan gaya anda.

Hubungi syarikat pengubahsuaian dalaman profesional kami dengan pasukan kakitangan yang boleh dipercayai dan berpengalaman yang dapat memastikan idea reka bentuk untuk ruang tamu anda menjadi realiti seperti yang diimpikan.

Servis Renovasi Untuk Bahagian Dalam Rumah Kami Termasuk:

Testimoni

Saya sangat berpuas hati dengan keadaan dan suasana ruang tamu saya setelah diubahsuaikan oleh pekerja anda mengikut citarasa saya yang bertemakan moden kontemporari.

Karen Lim

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia