Ubahsuai Dapur di Kuala Lumpur & Selangor

Kerja ubahsuai dapur kami di Kuala Lumpur dan Selangor boleh membantu kehidupan seharian anda kerana renovasi tersebut direka dengan baik akan membawa kemudahan, keselesaan dan kegembiraan semasa memasak untuk orang yang anda sayangi.

Oleh sebab terdapat banyak pilihan tersedia semasa pengubahsuaian dapur rumah, dari manakah masyarakat harus bermula semasa mencari syarikat ubahsuai?

Bagi sesiapa nak menjual rumah mereka, dapur yang telah ubahsuai sebelum dijual memainkan peranan penting terutamanya kepada golongan wanita. Kawasan terpenting belakang rumah adalah dapur. Bukan sahaja tempat rumah tersebut berfungsi sebagai tempat penyediaan makanan, tetapi ia merupakan tempat rumah semasa masa hiburan bersama keluarga serta rakan-rakan. 

Ubahsuai dapur dapat membina harga kediaman kerana ia merupakan kawasan rumah paling difokuskan oleh media. Tabletop dapur moden di rumah pameran telah menjadi studio artistik kerana ia menggunakan peralatan canggih, pasang cat plaster siling baru, dekorasi baru dan ciri-ciri mewah demi mewujudkan potensi seni kuliner.

Dapur merupakan kawasan kerap ubahsuai di Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia oleh penghuni bandar. Kepelbagaian fungsi dapur akan menambah nilai kepada rumah teres merupakan sebab baik ubahsuai dapur rumah mahupun pejabat. Tanpa mengira alasan, ubahsuai dapur sering akan membawa banyak tekanan baru kepada pemilik rumah jika tak dirancang secara betul.

Tips jenis dapur bersesuaian keperluan kita:

Jenis U: Dapur jenis ni mempunyai kaki kabinet tambahan kaunter sejajar bersambung pada 3 sisi dinding. Ia memberi tempat penyimpanan mencukupi.

Jenis L: Dapur jenis ni berfungsi baik di ruang kecil dan besar. Seperti namanya, ia mempunyai dapur berbentuk L ditambah set kabinet dalam dua sisi dinding sahaja. Dinding ketiga digunakan meletakkan peti sejuk atau pulau sudut.

Jenis Pulau: Pulau berdiri berfungsi baik di dapur besar. Salah satu contoh adalah tingkat kabinet pada 2 hingga 4 dinding. Sila tambah beberapa bangku tinggi lalu menjadikan pulau sebagai kawasan makan.

Galley: Dapur Galley berfungsi baik di ruang kecil seperti pangsapuri. Ia mempunyai 2 dinding selari dengan almari.

Kepakaran kontraktor terdiri kepada beberapa jenis perkhidmatan ubahsuai seperti:

– Bina dapur Kecil dan Besar

– Bina dapur Kering / Basah 

– Bina dapur Reka Bentuk Unik untuk Table Top

– Tugasan Plumbing

Sebagai sebuah syarikat ubahsuai, tumpuan sentiasa diberi termasuk projek ubahsuai dapur kecil dan besar bersama sinki. Jika bercadang nak membuat perubahan design kabinet dapur lalu pasang peralatan, kami merupakan syarikat terbaik harus dicari. Kami juga ada menjalankan pembentukan buat tembok batu bilik air, pemasangan plaster siling serta ubahsuai dapur secara keseluruhan bila diperlukan.

Kontraktor syarikat menyedari bahawa terdapat perbezaan dalam setiap proses ubahsuai dapur. Setiap pelanggan terutamanya mak dan para isteri mempunyai keperluan renovate yang berbeza daripada meningkatkan kefungsian dapur serta mengemas kini dapur lama mereka demi meningkatkan nilai rumah.

Tahun ini, kami mempunyai rangkaian pasukan ubahsuai yang boleh dipercayai. Tambahan pula, kontraktor pengubahsuaian syarikat memahami sistem seiring panduan proses susulan. Upah kami kerana ahli pasukan mampu bekerja secara berkesan kerana mereka pasti memastikan projek ubahsuai akan berjalan lancar dengan kos minimum. 

Jadi, anda hanya perlu melibatkan satu organisasi dan bukan beberapa syarikat untuk menyelesaikan keseluruhan projek ubahsuai dari awal sehingga ke akhir. Telefon seorang ahli khidmat pelanggan sekarang untuk sebut harga percuma dan kos murah!

Servis Renovasi Untuk Bahagian Dalam Rumah Kami Termasuk:

Testimoni

Dapur rumah saya yang baru diubahsuaikan oleh pasukan anda cantik sekali. Keluarga saya gembira untuk meluangkan masa bersama di dapur rumah kami yang selesa.

Hemal Jaspal

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia