Ubahsuai Dapur di Kuala Lumpur & Selangor

Kerja ubahsuai dapur untuk tujuan kehidupan seharian yang direka dengan baik akan membawa anda kemudahan, keselesaan dan kegembiraan semasa memasak untuk orang yang anda sayangi.

Dengan begitu banyak pilihan yang tersedia untuk pengubahsuaian dapur, di manakah anda harus bermula?

Bagi orang yang ingin menjual rumah mereka, dapur yang telah diubahsuai dengan baik memainkan peranan penting. Ini adalah kerana salah satu kawasan yang paling penting di rumah adalah dapur. Bukan sahaja ruang ini berfungsi untuk penyediaan makanan, tetapi ia juga merupakan tempat di rumah untuk hiburan dan bersosial dengan keluarga dan rakan-rakan. Dapur boleh meningkatkan harga kediaman anda kerana ia adalah salah satu kawasan rumah yang paling difokuskan oleh media. Dapur moden di rumah pameran telah menjadi studio artistik, dengan menggunakan peralatan canggih dan ciri-ciri mewah untuk mewujudkan potensi seni kuliner.

Dapur merupakan salah satu kawasan yang paling kerap diubahsuai di Kuala Lumpur dan Selangor oleh penghuni bandar. Fungsi dapur yang pelbagai yang akan menambah nilai kepada rumah juga merupakan sebab yang baik untuk mengubah suai dapur untuk rumah anda. Apapun alasan anda, pengubahsuaian dapur sering akan membawa banyak tekanan bagi pemilik rumah jika tidak dirancang dan dijalankan dengan betul.

Pilih jenis dapur yang sesuai dengan keperluan anda:

Bentuk U: Dapur jenis ini mempunyai kabinet dan kaunter sejajar yang sama pada 3 sisi dinding yang memberi ruang penyimpanan dan ruang kerja yang mencukupi.

Bentuk L: Dapur jenis ini boleh berfungsi dengan baik di ruang kecil dan besar. Seperti namanya, ia mempunyai dapur berbentuk L dengan stesen kerja dan kabinet dalam dua sisi dinding sahaja. Dinding ketiga boleh digunakan untuk meletakkan peti sejuk anda atau pulau sudut.

Bentuk Pulau: Pulau berdiri berfungsi dengan baik di dapur besar. Stesen kerja dan kabinet boleh berada dalam 2, 3 atau 4 dinding. Anda juga boleh menambah beberapa bangku tinggi untuk menjadikan pulau anda sebagai kawasan makan juga.

Galley: Dapur jenis ini berfungsi dengan baik di ruang yang sangat kecil seperti pangsapuri. Ia mempunyai dua dinding selari dengan stesen kerja dan almari.

Kepakaran kami terdiri kepada beberapa jenis pengubahsuaian dapur seperti:

– Dapur Kecil dan Besar

– Dapur Kering dan Basah 

– Dapur Reka Bentuk Unik

Sebagai sebuah syarikat, kami memberi tumpuan kepada projek pengubahsuaian dapur kecil dan besar. Jika anda ingin memasang kabinet dapur atau membuat perubahan tempat peralatan, kami adalah orang terbaik yang anda boleh dicari. Kami juga menjalankan pembentukan semula atau pengubahsuaian dapur secara keseluruhan.

Kami menyedari bahawa setiap proses pengubahsuaian dapur adalah berbeza dan setiap pelanggan mempunyai keperluan yang berbeza daripada meningkatkan kefungsian dapur atau mengemas kini dapur lama mereka untuk meningkatkan nilai rumah.

Kami mempunyai rangkaian pasukan yang boleh dipercayai dan dihormati seperti tukang paip, pengecat dan kontraktor pengubahsuaian yang memahami sistem kami, proses susulan dan kami boleh bekerja dengan berkesan dengan semua pasukan kami untuk memastikan projek pengubahsuaian akan berjalan dengan lancar. 

Jadi, anda hanya perlu melibatkan kami (bukan beberapa syarikat) untuk menyelesaikan keseluruhan projek dari awal sehingga ke akhir. Telefon kami hari ini untuk maklumat lanjut!

Servis Renovasi Untuk Bahagian Dalam Rumah Kami Termasuk:

Testimoni

Dapur rumah saya yang baru diubahsuaikan oleh pasukan anda cantik sekali. Keluarga saya gembira untuk meluangkan masa bersama di dapur rumah kami yang selesa.

Hemal Jaspal

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia