Kontraktor Baiki Rumah di Kuala Lumpur & Selangor

Adakah anda sedang mencari kontraktor baiki rumah yang boleh dipercayai di Kuala Lumpur dan Selangor untuk membantu dengan kerja  paip, pendawaian elektrik dan lain-lain? 

Anda telah datang ke tempat yang betul. Anda boleh mendapatkan seorang juruteknik handal yang boleh dipercayai untuk mengendalikan kerja-kerja tersebut di rumah! 

Kontraktor yang Berpengalaman dan Cekap

Bukankah sesuatu yang bagus apabila anda boleh meninggalkan semua pembaikan rumah kepada seorang pakar yang mempunyai peralatan untuk membaikinya? Dan elakkan pergaduhan dengan isteri apabila anda terlalu memandang tinggi dalam ketangkasan DIY diri sendiri dan ingin cuba membaikinya? 

Dengan kami, anda akan menghapuskan semua kemusykilan pembaikan rumah yang mungkin berlaku dengan bergantung kepada kontraktor profesional kami yang akan memperbaiki semuanya untuk anda dalam masa yang singkat. Kami mempunyai pekerja berguna yang berpengalaman dalam kerja untuk membaiki pintu, baiki tingkap, pemasangan jubin, pemasangan kabinet dapur dan banyak lagi.

Masa yang Fleksibel

Untuk kemudahan anda dan untuk menjimatkan masa dan usaha, kami menawarkan waktu perkhidmatan yang fleksibel, termasuk pada waktu petang, pada hujung minggu dan cuti umum. 

Permintaan untuk perkhidmatan dalam masa yang singkat adalah juga kepakaran kami, tertakluk kepada lokasi dan ketersediaan. Sila semak dengan pasukan khidmat pelanggan kami tentang cara kami boleh membantu dan bekerjasama dengan jadual masa anda. Sama ada anda menghubungi kami melalui emel atau telefon, anda akan dibantu dengan segera melalui proses penempahan perkhidmatan kami.

Kadar Kompetitif

Dengan perkhidmatan kami, anda membayar untuk kualiti kerja yang baik. Kadar kami meliputi tenaga kerja yang dilaburkan dalam menyelesaikan perkhidmatan pembaikan rumah, di mana bahan dan bahan tambahan yang dibeli oleh kami untuk pihak anda, akan dikenakan caj tambahan.

Penyelesaian Pelbagai Tugas Pembaikan

Anda boleh mendapatkan pekerja kami untuk menyelesaikan kerja pembaikan rumah di rumah anda. Ini boleh merupakan tugas pemasangan socket TV, penggantian tingkap, pemasangan wiring elektrik, perkhidmatan pengecatan kecil atau apa-apa kerja penyelenggaraan rumah lain yang terdapat dalam senarai perkhidmatan kami. 

Di samping itu, kami turut menyediakan pelbagai kerja untuk projek pengubahsuaian rumah.

Perkhidmatan Pembaikan Kediaman dengan Kualiti

Kami sentiasa memastikan bahawa kualiti mutu kerja kami adalah aspek utama perkhidmatan yang kami sediakan. Kami menjejaki tahap kepuasan pelanggan kami dan sentiasa menggalakkan pelanggan untuk berkongsi maklum balas mereka dengan kami.

 Dapatkan perkhidmatan kontraktor rumah kami di Lembah Klang untuk kediaman anda hari ini. Sila hubungi kami untuk mengetahui tentang perkhidmatan kami dengan lebih lanjut di kawasan anda.

Testimoni

Terima kasih kepada pekerja anda kerana membantu saya membaiki kipas siling dan pintu sliding yang rosak di rumah saya di Bangsar pada bulan lalu.

Encik Razali

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia