Baiki Siling Kapur di Kuala Lumpur & Selangor

Syarikat kami yang berkhidmat di Kuala Lumpur, Bangi dan Selangor adalah komited untuk memberikan anda tukang baiki siling kapur yang akan memberi penampilan permukaan yang terdapat sebarang retakan atau lubang kelihatan seperti yang baru. 

Siling kapur yang dijaga dengan baik dapat meningkatkan penampilan dan nilai keseluruhan rumah anda, siling kapur yang rosak akan mendapatkan kesan yang sebaliknya.

Syarikat kami merupakan syarikat yang pakar di kawasan KL, Shah Alam dan Klang untuk kerja plaster siling. Kami juga berpengetahuan dalam pengubahsuaian dan renovasi bangunan yang terdapat dalam pelbagai bentuk dan ukuran. 

Dengan pengalaman yang bertahun-tahun dalam industri ini, kami mempunyai kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya, dan kami menyelesaikan projek dengan standard industri tertinggi secara profesional.

Pasukan pekerja siling kapur dalaman kami akan menjalankan tugas secara terperinci dan akan menyelesaikan projek dengan standard yang tertinggi dan cekap. Kami sangat bernasib baik kerana mempunyai pasukan pekerja yang rajin dan komited serta mempunyai pengalaman yang banyak dalam menjalankan kerja pembaikian plaster siling di seluruh Lembah Klang.

Cara kerja pekerja yang baik dan dengan dedikasi kami dalam perkhidmatan pelanggan telah memberikan kami reputasi yang tinggi sebagai syarikat baiki dan pasang siling kapur yang boleh dipercayai di Kuala Lumpur, Shah Alam dan Petaling Jaya.

Selepas masa yang lama, sesebuah rumah akan mengalami banyak rintangan daripada unsur luar atau alam sekitar. Dengan ini, warna yang pudar dan kelihatan lusuh adalah perkara yang normal bagi sesebuah rumah kediaman. Kontraktor kami boleh memperbaiki lubang retakan di siling kapur anda dan menghidupkan semula dinding dan siling kapur yang sudah rosak.

Pelanggan kami merangkumi:

  • pemilik rumah yang berasa bangga dengan kediaman
  • pengurus hartanah bagi pihak pemilik rumah
  • kontraktor cat yang memerlukan perkhidmatan kami sebelum kerja mengecat
  • ejen hartanah yang memerlukan kami untuk memperbaiki dinding lalu menyediakan rumah untuk dijual

Kami menawarkan pelbagai penyelesaian, dari pembaikan permukaan plaster siling, pengisian lubang, pemulihan retakan kapur dan  juga pelapisan dinding dan siling sehingga permukaan telah dipulihkan sepenuhnya, dan ia adalah bersedia untuk dicat atau digantung kertas.

Kami berusaha untuk terus mengikuti kemajuan teknologi dan amalan produk untuk memastikan bahawa anda akan mendapat hasil yang terbaik. Kami tidak akan bertolak ansur dengan kualiti yang rendah, jadi anda boleh yakin bahawa setiap projek akan disiapkan dengan standard tertinggi.

Pasukan pekerja kami adalah profesional dan boleh dipercayai. Mereka bersikap hormat, menepati masa dan akan menjalankan kerja mereka tanpa menganggu anda. Komitmen kami ke arah kecemerlangan ini telah menyebabkan banyak pelanggan mencari kami semula selain memberi rujukan perkhidmatan kami ke kawan mereka.

Sekiranya anda mempunyai siling atau dinding bertekstur yang memerlukan kerja kontraktor siling kapur yang profesional, pasukan kami yang ramah akan menjalankan kerja pembaikan seiring dengan kemasan siling atau dinding yang sedia ada untuk pembaikan yang sempurna.

Jika anda mempunyai dinding atau siling yang perlu diperbaiki, sila hantar gambar kepada kami agar kami dapat menilai kerosakannya dan salah seorang pakar kami akan menghubungi anda secepat mungkin melalui panggilan telefon.

Testimoni

Terima kasih kerana membantu membaiki siling kapur lama di ruang tamu saya yang mempunyai retakan dan lubang-lubang di permukaan. 

Ms Janet

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia