Ubahsuai Rumah di Kuala Lumpur & Selangor

Kami menyediakan perkhidmatan ubahsuai rumah profesional di Kuala Lumpur dan Selangor untuk mencantikkan kediaman anda! Memilih tukang rumah yang berpengalaman dan mempunyai kepakaran adalah keputusan penting dalam kehidupan peribadi anda kerana renovasi rumah boleh memberi perbezaan yang ketara.

Adakah anda memutuskan untuk mengubahsuai rumah lama anda sebagai transformasi? Atau mungkin anda ingin meningkatkan nilai hartanah komersial sebelum jual rumah?

Kami menawarkan pelbagai perkhidmatan termasuk untuk:

Kondo dan Pangsapuri

Kami mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam merancang pengubahsuaian untuk sesebuah kondominium atau studio apartmen; dan akan melakukan serta memenuhi permintaan anda – di bilik mandi dan lain-lain. Tujuan kami adalah membantu anda memaksimumkan ruang kediaman luas yang dilengkapi penuh dengan ciri-ciri baik untuk menyimpan barang dan mencantikkan persekitarannya dengan kelulusan permohonan daripada pihak pengurusan.

Tidak kira apa impian anda, pasukan kami akan membantu anda siap merancang gambar pelan lakaran mengikut nasihat perubahan arkitek dan mengubahsuai bakal rumah anda dengan personaliti individu yang tampak bergaya moden dan unik tanpa tekanan.

Anda pasti akan mendapat hasil yang tidak dapat dilupakan kerana syarikat kami akan menjalankan tugasan dengan terbaik. Mengubahsuai dan mereka bentuk tempat anda adalah cara terbaik untuk meningkatkan nilai rumah dan meningkatkan kualiti hidup yang melibatkan keluarga. Bergantung kepada keadaan, pakar kami akan berusaha menguruskan permintaan anda dan mempamerkan hasilnya dalam jangka masa yang ditetapkan.

Rumah Jenis Teres dan Banglo

Kami telah membawa wajah baru ke rumah mewah di bandaraya Lembah Klang untuk tempat hiasan dalaman seperti tempat tidur, ruang tamu dan kawasan luaran rumah sama ada pengecatan dinding dengan warna neutral untuk unsur kesederhanaan dan ketenangan atau warna cerah untuk suasana nafas baru contohnya biru, putih, kuning, hitam, kelabu dan sebagainya. Kami akan mencipta impian anda yang berinspirasikan daripada pelbagai gaya untuk menjadikannya benar, sempurna dan mempunyai daya tarikan.

Sebagai pembekal perkhidmatan, hanya senarai bahan-bahan berkualiti digunakan dan kami akan memaklumkan kepada anda setiap langkah. Anda tidak perlu berasa ragu-ragu dalam fikiran kerana anda telah membuat pilihan terbaik dan adalah mustahil untuk silap pilih perkhidmatan kami. Tambahan pula, kami akan mengetatkan kawalan dan menghalang pekerja kami daripada menggunakan rangkaian bahan yang kurang berkualiti.

Kenapa Pelanggan Suka Bekerja Dengan Kami?

Tukang Berpengalaman

Kami didorong untuk menyediakan perkhidmatan pelanggan terbaik dalam kelas. Maksudnya, kita akan selalu memahami keperluan anda dan memberikan penyelesaian terbaik untuk memenuhi permintaan tersebut. Pasukan kami juga kena mengemukakan idea yang berguna untuk projek ubah suai mengikut struktur dan reka bentuk rumah persegi kaki seperti pencahayaan lampu untuk feature wall dan semua alat akan disediakan seperti tangga. Jadi anda tidak perlu beli apa-apa. Kami juga akan pastikan semua kerja binaan dijalankan, kelengkapan seperti cermin, perabot kayu, pintu dan kabinet dapur dipasangkan dan sambungan dilakukan dengan betul dan elok dalam setiap sentuhan kemasan terakhir.

Kontraktor yang Berpatutan

Bayaran kos kami mesti sesuai dengan harga bajet anda. Tiada caj tersembunyi, hanya komitmen daripada pekerja jujur kami. Anda boleh simpan duit simpanan anda. 

Tukang Rumah yang Baik

Pasukan kami yang muda berusaha memastikan projek anda di kawasan Bangsar South atau Taman Medan Cahaya dilaksanakan dengan standard yang cukup tertinggi dan mereka sudah membina reputasi yang tinggi. Pelanggan kami percaya syarikat ini dan terasa tenang dengan hasil kerja yang canggih ketika mereka dapatkan perkhidmatan pekerja mahir kami yang memaparkan sikap bertanggungjawab. Sebagai contoh, kerja baiki jubin lantai atau pasang siling plaster. Kami akan membeli semua peralatan yang diperlukan untuk kerja kami.

Melalui kemahiran dan ilmu pengetahuan yang khusus, kami nak bantu tuan dan puan mengubahsuai bangunan, sekolah, hotel, kilang atau rumah terbina anda dengan menarik selain pasangkan apa-apa yang diperlukan. Kerja kami yang dibuat sudah disukai oleh ramai pelanggan dan mereka rasa puas hati dengan kerja kami yang menyerlahkan. Kami juga akan kemas tempat agar bersih dan membuang sisa kerja kami.

Sama ada anda pemilik rumah kediaman atau perniagaan, anda akan memerlukan perkhidmatan yang murah dan sesuai dengan bajet anda. Hentikan carian di internet atau bertanya jiran, sila klik sini untuk hubungi kami sekarang melalui talian telefon, whatsapp atau emel untuk memulakan projek anda. Mula membuat tempahan terhad dan meminta sebut harga hari ini. Anda juga boleh baca garis panduan, ulasan kami dan isikan borang pertanyaan di laman web online kami untuk maklumat lanjut sama ada anda berada di daerah Klang atau tempat lain di KL.

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Testimoni

Saya gembira dengan hasil kerja pasukan renovasi rumah dari syarikat anda. Tukang ubahsuai berpengalaman dan memberikan saya nasihat dan idea berguna semasa projek renovasi rumah banglo saya di Seri Kembangan. Terima kasih!

Encik Shamsudin

Kami Menawarkan Servis Renovasi Untuk Rumah Jenis:

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia