Ubah Suai Bilik Air di Kuala Lumpur & Selangor

Kerja ubah suai bilik air tidak memerlukan proses rumit jika anda mengupah syarikat pengubahsuaian bilik air yang dipercayai dan profesional di Kuala Lumpur dan Selangor.

Adakah anda tahu bahawa kerja ubah suai bilik air adalah antara tugas ubah suai paling kompleks di rumah? Ia mungkin kelihatan sebagai satu projek kecil disebabkan bahagian terlibat tapi kerja ini merupakan kerja paling kompleks kerana ia melibatkan kepakaran untuk melengkapkannya. 

Komunikasi serta koordinasi sambung dan pasukan mahir adalah kunci ubahsuai. Ia melibatkan tahap penyelarasan bersama komunikasi tinggi di antara beberapa pekerja contohnya juruelektrik, pemasangan sinki dan barangan tempat mandi, pengecat, tukang paip dan pasukan pembaikan bilik air rumah.

Tanpa mengira anda nak mencari gaya klasik ataupun kontemporari untuk ubahsuai bilik air, prosesnya adalah sama. Pasukan ini dapat membantu tanpa semua tekanan semasa menyelaraskan semua ubahsuai! Pekerja akan bekerja keras mencipta tempat yang sepadan dengan gaya hidup sempurna.

Ubahsuai bilik mampu memberi perbezaan besar di rumah, pejabat mahupun kedai. Sebagai tuan rumah yang mementingkan nilai rumah dan ingin memenuhi permintaan peningkatan fungsi utama, ubah suai bilik boleh menjadi pengalaman menarik sekiranya dijalankan dengan betul.

Syarikat ini sentiasa bekerjasama bersama pemilik rumah di sekitar Lembah Klang. Oleh itu, kami memahami permintaan individu mereka. Syarikat ini mementingkan permintaan pelanggan kerana setiap bahan dan peralatan bilik air yang dibeli, pasang atau bina perlu disesuaikan mengikut pelan pelanggan. Tiada dua bilik ubahsuai adalah sama.

Jenis-jenis ubahsuai bilik air:

– Jenis klasik

– Jenis moden ataupun kontemporari

– Jenis mewah

– Jenis unik

Terdapat banyak mempunyai pakej ubahsuai peribadi khusus bagi keperluan individu:

– Baiki tandas lama serta pasang peralatan baru

– meningkatkan nilai jualan rumah/pejabat

– menambah fungsi serta kelengkapannya, contohnya lantai mozek demi mencegah kelicinan 

– keperluan tempat penyimpanan barang 

– menambah kemudahan mewah agar nampak cantik serta moden – contohnya pemasangan tab mandi serta membuat pancuran mandian hujan

– sebab-sebab lain seperti masalah paip bocor 

– meningkatkan tahap rumah kediaman serta mengeluarkan tembok dinding lalu merancang semula susunan bilik air

Syarikat ini mempunyai proses lancar dan mudah dari perundingan percuma sehingga selesai. Pengurus dipertanggungjawabkan untuk setiap bahagian, sambil memastikan bahawa pelanggan adalah sebahagian daripada proses setiap langkah. Semua orang dari pereka kepada tukang tandas adalah komited menyediakan kerja cemerlang dan pengalaman pelanggan terbaik.

Tak mengira apa pun permintaan yang ada, kontraktor kami pakar dalam ubah suai  keseluruhan bilik air, membuat, baiki atau bina tandas baru siap mengikut bajet, kos serta masa anda. Perkhidmatan asas juga disediakan. Contohnya, ubah suai atau mengecat ruang tamu, tempat tidur, mengecat dapur rumah, pasang pintu rumah yang baru, ubah suai hotel, cat siling plaster bilik tidur, membaiki sinki dapur tersumbat, paip bocor, pasang bumbung dan memasang kabinet dapur.

Dah terfikir macam mana mencari pakar ubah suai rumah di Rawang atau Kepong, Malaysia? Sila hubungi ahli khidmat pelanggan untuk maklumat lanjut tentang harga dan servis lawatan tapak agar dapat membincangkan keperluan plumbing dan ubahsuai bilik air hari ini.

Servis Renovasi Untuk Bahagian Dalam Rumah Kami Termasuk:

Testimoni

Tandas di rumah ibu bapa saya diberikan wajah yang baru selepas kerja ubah suai bilik air di rumah mereka di Klang bulan lepas. Terima kasih untuk kerja ubahsuai yang cemerlang.

Puan Sandra Foo

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia