Ubah Suai Bilik Air di Kuala Lumpur & Selangor

Kerja ubah suai bilik air tidak memerlukan proses yang rumit jika anda mengupah syarikat pengubahsuaian bilik air yang dipercayai dan profesional di Kuala Lumpur dan Selangor.

Adakah anda tahu bahawa untuk kerja pengubahsuai bilik air adalah antara pengubahsuaian yang paling kompleks untuk rumah? Ia mungkin kelihatan seperti satu projek kecil disebabkan ruang yang terlibat adalah kecil tetapi sebabnya projek ini merupakan projek yang paling kompleks adalah kerana ia melibatkan kepakaran untuk melengkapkannya. 

Komunikasi dan koordinasi dengan pasukan mahir adalah kunci untuk mengubahsuai bilik air dengan jayanya. Ia melibatkan tahap penyelarasan dan komunikasi yang tinggi dengan beberapa pekerja seperti juruelektrik, pemasang barangan bilik air, pengecat, tukang paip dan pasukan pembaikan bilik air.

Sama ada anda sedang mencari gaya klasik atau kontemporari untuk pengubahsuaian bilik air anda, prosesnya adalah sama dan pasukan kami dapat membantu anda tanpa semua tekanan untuk menyelaraskan semua pengubahsuaian! Kami akan bekerja dengan anda untuk mencipta ruang yang sepadan dengan gaya hidup dengan sempurna.

Pengubahsuaian bilik air boleh memberi perbezaan besar di rumah, pejabat atau kedai anda. Sama ada anda seorang pemilik rumah yang mementingkan nilai rumah atau ingin memenuhi permintaan dengan peningkatan fungsi; mengubah suai bilik air boleh menjadi pengalaman yang menarik jika dijalankan dengan betul.

Kami sentiasa bekerjasama dengan pemilik rumah di sekitar Lembah Klang dan memahami permintaan individu mereka. Kami mementingkan permintaan pelanggan kerana setiap bilik air yang kami ubah atau membina harus disesuaikan mengikut keperluan pelanggan kami. Tiada dua bilik air yang kami ubahsuaikan adalah sama.

Jenis-jenis renovasi bilik air yang kami pakar dalam:

– Bilik air jenis klasik

– Bilik air moden dan kontemporari

– Bilik air mewah dan Spa

– Bilik air unik

Kami mempunyai pakej pengubahsuaian bilik air peribadi yang khusus untuk keperluan anda:

– membaik pulih bilik air yang lama

– untuk meningkatkan nilai jualan rumah

– untuk menambah fungsi dan kelengkapannya, contohnya lantai mozek yang mencegah licin untuk keselamatan

– keperluan untuk ruang penyimpanan barang yang lebih banyak

– untuk menambah kemudahan mewah atau moden – contohnya pemasangan tab mandi atau pemasangan pancuran mandian hujan

– untuk sebab-sebab keselamatan, bilik air bocor atau lantai rosak

– untuk meningkatkan tahap bilik air dengan mengeluarkan dinding dan merancang semula susunan bilik air

Kami mempunyai proses yang lancar dan mudah dari perundingan percuma sehingga selesai. Kami mempunyai pengurus projek untuk setiap bilik air yang kami ubah, memastikan bahawa anda adalah sebahagian daripada proses setiap langkah. Semua orang dari pereka kami kepada kontraktor bilik air adalah komited untuk menyediakan pengalaman kerja yang cemerlang dan pengalaman pelanggan yang baik.

Kami kontraktor pakar dalam mengubah suai keseluruhan bilik air atau membina bilik air yang baru di lokasi anda.

Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut dan untuk lawatan tapak untuk membincangkan keperluan pengubahsuaian bilik air anda hari ini.

Servis Renovasi Untuk Bahagian Dalam Rumah Kami Termasuk:

Testimoni

Tandas di rumah ibu bapa saya diberikan wajah yang baru selepas kerja ubah suai bilik air di rumah mereka di Klang bulan lepas. Terima kasih untuk kerja ubahsuai yang cemerlang.

Puan Sandra Foo

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia