Pasang Kipas Siling di Kuala Lumpur & Selangor

Syarikat kami membekalkan dan menjalankan tugas pasang kipas siling di kawasan di Kuala Lumpur dan Selangor. Pasukan juruelektrik yang berpengalaman akan memastikan kerja pemasangan baik secara mudah dan selamat bagi ruang rumah atau perniagaan buat kali pertama.

Kipas siling adalah cara kos efektif dalam menyejukan bilik dengan angin biasa tanpa perlu membuka penghawa dingin sepanjang hari atau sebagai hiasan rumah. 

Syarikat ini menyediakan pelbagai perkhidmatan pasang wiring elektrik, dari pasang kipas baru ke menaik taraf kipas tersedia.

Kos Pemasangan Kipas Siling

Kos pemasangan kipas siling bergantung pada jenis kipas angin dipilih dan juga masa diperlukan untuk dipasang. Kipas standard selalunya mengambil kira lebih kurang sejam untuk dipasang, bergantung kepada beberapa faktor, contohnya adakah alat tersebut perlu dikawal di suis dinding, atau menggunakan alat kawalan jauh, serta kemudahan yang terdapat di lokasi tertentu.

Kos pasang itu adalah berbeza-beza bergantung kepada cara dan jumlah tugas diperlukan dalam projek tersebut. Beberapa contoh biasa yang mungkin melibatkan kos tambahan ialah:

– Siling sangat tinggi tetapi memerlukan kipas pasang atau gantung dengan pendawaian elektrik tambahan seperti kapasitor.

– Sekiranya penambahan sokongan siling diperlukan – contohnya jika tak ada tembok di atas siling yang bercadang untuk meletakkan kipas.

– Sebarang projek yang bukan menggantikan kipas lama kepada baru. Projek tersebut mungkin memerlukan kerja wiring tambahan serta kerja tambahan bagi pengawal atau suis pengasingan.

– Faktor-faktor atas adalah contoh penambahan kos dalam bahan atau waktu juruelektrik.

Sekiranya anda nak pasang lebih daripada satu kipas, idea terbaik adalah menguruskan tugas tersebut secara serentak kerana dapat mengurangkan kos setiap kipas. Ia juga masuk akal dengan melakukan apa-apa projek elektrik lain yang diperlukan secara serentak (contohnya sekiranya perlu menambah lampu atau keperluan alatan elektrik lain).

Satu lagi nasihat adalah jangan membuat tempahan berkenaan tarikh pasang sehingga telah membeli atau mengambil lampu, bilah kipas atau kipas siling bagi mengelakkan juruelektrik muncul sebelum kipas tiba!

Hubungi atau layari Facebook syarikat ini untuk semua maklumat lanjut tentang cara khidmat tukar, pasang atau baiki kipas siling dengan harga murah sekarangi!

Pasang Kipas Siling Dalam Rumah

servis-pasang-kipas-siling-elektrik-subang-jaya

Terdapat pelbagai jenis kipas siling untuk dalam rumah terdapat dalam pasaran. Jenis kipas yang anda perlukan adalah berdasarkan kepada ciri-ciri yang anda inginkan dan juga bergantung kepada saiz bilik. Pasukan khidmat pelanggan kami boleh membantu anda memilih kipas sesuai untuk bilik anda.

Pasang Kipas Siling Luar Rumah

khidmat-pasang-kipas-siling-elektrik-shah-alam

Kipas siling di luar rumah memberikan keselesaan dan kesejukan terutamanya dalam cuaca panas di kawasan anjung rumah anda. Hubungi kami untuk membincangkan pilihan dan jenama kipas yang berbeza untuk ruang anda.

Testimoni

Terima kasih kepada pekerja anda yang berpengalaman yang menolong saya memasang kipas elektrik baru untuk rumah sewa saya di Ampang. Kerjanya cepat dan effisien.

Encik Rahman

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia