Kontraktor Wiring Rumah di Kuala Lumpur & Selangor

Sekiranya anda sedang mencari kontraktor wiring rumah yang terkenal dan boleh dipercayai di Kuala Lumpur, Cyberjaya atau Selangor, anda telah membuat keputusan yang betul dengan memilih pasukan kontraktor kami yang profesional. 

Dengan pengalaman bertahun-tahun dalam bidang ubahsuai bangunan komersial dan ubahsuai interior rumah serta perkhidmatan wiring elektrik kediaman di Kepong, Sungai Buloh dan USJ, anda pasti dapat menerima standard perkhidmatan tertinggi dan bahkan melebihi jangkaan anda. Kami sebagai pembekal perkhidmatan di Batu Caves, Gombak, Kajang dan kawasan sekitarnya akan sentiasa memenuhi senarai permintaan anda. 

Kami juga telah membina reputasi di Bukit Jalil, Taman Permas Jaya dan Bandar Tasik Puteri dan ramai pelanggan meminta senarai perkhidmatan kami. Anda pasti tidak ingin ditipu atau upah kontraktor ubahsuai wiring yang mohon maaf kepada anda apabila mereka mungkir janjinya, memberi alasan lalu menyebabkan kerja elektrik tergendala atau berlakunya renjatan elektrik.

Kami mempunyai tukang elektrik yang berkemahiran dan mempunyai peralatan canggih untuk menangani sebarang saiz projek ubahsuai. Kontraktor rumah murah kami dapat menyelesaikan tugasan tepat pada waktunya dengan profesionalisme sepenuhnya. Anda tidak perlu membeli sebarang peralatan tidak kira di mana anda berada sebagai contoh di Ampang, Selayang dan Puchong.

Sekiranya anda ingin memasang lampu dan kipas, papan suis, atau perkhidmatan elektrik secara umum, kami dapat memberi anda senarai servis tersebut dengan harga anggaran yang ditetapkan oleh kontraktor kami. Harganya adalah berpatutan serta tanpa caj tersembunyi yang perlu anda bayar. Oleh itu, anda tidak perlu anggap bahawa anda akan mendapat senarai bayaran tambahan yang mengejutkan dan boleh simpan duit tersebut. Kontraktor kami akan sentiasa menyediakan semua peralatan dalam senarai mereka untuk digunakan dan tiba di tempat anda tepat pada waktu masanya melalui jalan pintas sama ada di kawasan sekitar Wangsa Maju dan Rawang.

Anda semestinya terdapat keperluan untuk mempunyai sistem elektrik yang selamat untuk manusia dan berfungsi dengan baik di kediaman, perindustrian dan premis komersial. Oleh itu, adalah penting untuk mempertimbangkan mendapatkan kontraktor elektrik yang berkelayakan untuk mengendalikan senarai peralatan elektrik yang rosak dan isu pendawaian. Kami adalah kontraktor renovasi dan kontraktor elektrikal di Lembah Klang, Putrajaya, dan Mutiara Damansara yang pakar dalam pelbagai kerja kediaman dan pembaikan bekalan elektrik. 

Senarai perkhidmatan pendawaian elektrik kontraktor kami merangkumi:

Pemasangan Papan Suis dan Penyelenggaraan 

Papan suis pengedaran seperti papan suis utama rumah adalah sangat penting untuk kerja elektrik. Pasukan kontraktor kami di Subang, Bangi dan Sepang berdedikasi untuk menyediakan sistem yang dapat disesuaikan dengan sempurna untuk setiap aplikasi teknikal. Pengendalian betul yang sambung pada papan suis pengedaran mengikut spesifikasi akan meningkatkan pelindungan permukaan terhadap kejutan elektrik secara langsung dan tidak langsung diikuti dengan perlindungan alat ganti seperti relay board, soket, gelang, instrumen gear dan banyak lagi.

Pasang Lampu dan Peralatan Elektrik 

Ini merangkumi semua jenis perkhidmatan pemasangan kipas dan lampu di pejabat, kediaman dan komersial. Ini termasuk urusan memasang lampu LED siling yang berlainan jenama dan perkhidmatan pendawaian yang berkaitan oleh kontraktor. Selain itu, ia meliputi pemeriksaan kabel input dan agihan terminal untuk mengenal pasti kemungkinan risiko bagi mengurangkan kecederaan mangsa sekiranya terdapat kemalangan. Servis ini penting dalam memastikan semua sistem lampu berfungsi dengan optimum.

Pendawaian Elektrik Untuk Mesin

Sambungan pendawaian litar elektrik yang betul sangat penting untuk mengelakkan kerosakan yang disebabkan oleh senarai mesin yang menggunakan kuasa power elektrik untuk berfungsi seperti water heater atau alat pemanas air. Sistem laluan sedemikian akan diperiksa dengan teliti oleh kontraktor agar sebarang isu dapat diperbaiki dalam masa tersebut dan menjaga integriti semasa penggunaan sistemnya. Kontraktor kami akan memberi khidmat di tempat seperti Cheras, Bandar Saujana Putra dan Ara Damansara.

Ciri yang membezakan kontraktor syarikat berdaftar kami adalah perhatian kontraktor yang terperinci dan sikap kontraktor menjaga hubungan jangka panjang dengan pelanggan. Kontraktor kami komited untuk berikan kepuasan pelanggan dalam hidup mereka bersama keluarga. Oleh itu, kontraktor kami akan memastikan mereka memberikan anda kerja berkualiti dan perkhidmatan terbaik tanpa penambahan kos. Nasihat juga akan diberikan dan kontraktor kami akan membuang barang mereka dan sisa baki kerja setelah projek selesai.

Skop kerja kontraktor kami juga termasuk menjalankan kerja tukar kabinet dapur yang patah, cat atau baiki bumbung, membaiki paip bocor atau tiles lantai, mengecat plaster siling atau dinding, pintu belakang dan sebagainya. Senarai kerja bina tersebut akan dijalankan dan dilakukan oleh kontraktor dengan teliti selepas kontraktor mendapat kelulusan permohonan bagi projek yang besar.

Anda mungkin perlu mendapatkan kontraktor elektrik rumah di Kuala Lumpur, Shah Alam atau Petaling Jaya kerana anda mahu mengekalkan sistem elektrik ruang rumah atau anda memerlukan perkhidmatan pemasangan peralatan elektrik baru dan penyambungan yang baik untuk hiasan kenduri atau pengubahsuaian binaan. Dalam keadaan ini, anda memerlukan bantuan kontraktor elektrik yang mahir, mempunyai kepakaran dan berpengalaman di sekitar Selangor seperti di Seri Kembangan dan Puncak Alam.

Harap maklum bahawa sistem arus elektrik dalaman rumah, pejabat, kolej komuniti, politeknik, universiti, pelabuhan, kedai dan harta komersial anda mungkin agak sensitif. Oleh itu, jika anda tidak mempunyai kemahiran dan pengetahuan yang mencukupi dalam bidang ini, anda sangat disyorkan untuk mendapatkan bantuan kontraktor elektrik profesional. Perkhidmatan kontraktor kami meliputi kawasan TTDI, Bandar Sunway, Segambut dan Kota Kemuning.

Kerja elektrik tidak memerlukan sebarang tekaan kerana kebanyakkanya hanya memerlukan majikannya melantik kontraktor yang bertanggungjawab khusus untuk lihat lalu melakukan dan menangani keseluruhan tugas dan menurunkan risiko.

Juruelektrik atau kontraktor terlatih kami adalah insan yang mulia dengan sikap yang baik dalam industri ini. Selain itu, kontraktor kami memang tahu cara menyelesaikan masalah tersebut dengan baik dan cepat dengan senarai garis panduan. Di samping itu, anda akan diberi dan ditawarkan senarai penyelesaian yang dijanjikan terpantas, efektif, dan berpatutan untuk masalah elektrik tersebut oleh kontraktor kami. Jadi mereka dapat menjamin kehidupan anda yang selamat.

Tanpa kira bangsa Melayu, Cina atau India, anggota kakitangan kami adalah setia, ramah, muda, sedia membantu dan benar-benar berminat dengan servis yang mereka tawarkan tanpa mengira sesiapa. Ramai usahawan bumiputera mengucapkan terima kasih atas perkhidmatan kontraktor kami kerana mereka rasa puas hati dari mulanya projek sehinggalah siap. Cakap atau mengatakan senarai permintaan anda yang diperlukan dan yakinlah bahawa anda boleh bergantung pada perkhidmatan elektrik kami dan kami pasti menunaikan janji kami.

Untuk maklumat lanjut atau pertanyaan untuk senarai kerja elektrik dengan kualiti tertinggi dan murah, hubungi kami hari ini melalui telefon, whatsapp atau emel untuk perbincangan keperluan projek wiring elektrik anda di Bukit Jelutong, Meru atau Taman Keramat atau minta sebut harga. Sila ambil kesempatan untuk membuat tempahan terhad sekarang!

Testimoni

Kontraktor juruelektrik ramah mesra dan bekerja dengan cepat untuk membantu dalam kerja pendawaian elektrik di rumah saya di Shah Alam termasuk pemasangan suis di seluruh rumah.

Encik Hilmi

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia