Tukang Pasang Pintu Rumah di Kuala Lumpur & Selangor

Sekiranya anda selalu sibuk, kurang kesabaran dan tidak tahu cara mengenai projek pasang pintu, sila memilih perkhidmatan tukang pasang pintu rumah terbaik di Kuala Lumpur dan Selangor. Selepas itu, biarlah tukang rumah profesional mengambil alih dari situ. 

Kerja seorang tukang pasang pintu rumah adalah susah dan memerlukan pengetahuan dan pengalaman yang banyak. Sebagai tukang pasang pintu rumah, kami selalu melayani keperluan pelanggan termasuk ahli keluarga dengan servis berkualiti serta sesuai.

Pasukan tukang rumah syarikat kita mempunyai pengalaman yang bertahun-tahun. Mereka mampu mengerjakan pelbagai pintu dari pintu sliding atau geser bilik air, bahan besi ke jenis komersial dan siap pada masanya. Syarikat ini mempunyai kepakaran pemasangan tingkap serta penggantian pintu kayu, bingkai kayu, panel dan bahagian lain.

Berdasarkan keperluan pelanggan, pintu rumah baru boleh disesuaikan dengan apa-apa ukuran, memakai engsel baru dan memadankan ia dengan mana-mana perabot baru. Bingkai kayu rumah lama akan digantikan oleh kontraktor kediaman yang menjalankan tugas secara baik.

Pemasangan Pintu Bilik Air

Pemasangan pintu sliding bilik air rumah merupakan salah satu proses penting terutamanya untuk membuat pemisahan antara kawasan mandi dan tandas. Ia dapat memudahkan tugas membersihkan bilik air. Selain itu, pengguna boleh mempunyai privasi sendiri.

Pemasangan Pintu Automatik

Syarikat ini menawarkan perkhidmatan memasang sistem automatik untuk swing serta pintu sliding bagi banyak projek bangunan di Lembah Klang pada harga yang sangat berpatutan. Pasukan ini terlatih dan berpengalaman dalam mengendalikan semua pekerjaan sistem automatik.

Pemasangan Pintu Kaca Komersial

Perkhidmatan pasang pintu kaca komersial juga disediakan. Kami mempunyai reka bentuk yang berbeza dengan kaca. Maklumat mengenai kos bagi pasang pintu jenis sliding boleh didapati melalui talian daripada salah satu wakil pelanggan syarikat ini. Kelengkapan ini yang boleh ditutup sendiri dengan baik menjadi semakin popular sekarang bagi projek kediaman mahupun pejabat.

Pastikan pintu sentiasa memberikan keselamatan. Selain itu, pastikan ia dipasang secara profesional. Jangan bersusah-susah mencari kontraktor sekiranya servis profesional diperlukan.

Sesetengah orang memerlukan perkhidmatan pasang pintu sliding kerana mereka elakkan daripada menggunakan kunci tombol tradisional. Ini merupakan pilihan yang lebih moden. kebanyakan orang lebih menyukai gaya ini sekarang.  

Pemasangan pintu rumah boleh menjadi mahal jika kita gagal mencari syarikat renovasi yang tepat untuk menjalankan tugas tersebut.

Bilakah kita patut membaiki atau menggantikannya? Menurut nasihat daripada kepakaran tukang rumah, ia harus digantikan apabila ia sudah haus serta lama. Ini merupakan pilihan lebih baik daripada membaiki pintu lama disebabkan faktor kos. 

Perkhidmatan renovasi khusus termasuk pasang pelbagai unit pintu sliding. Sila hubungi syarikat ini melalui telefon atau emel untuk menyemak kos pasang pintu, idea bajet serta tips lainnya. Selain itu, syarikat kami menyediakan perkhidmatan seperti pasang pagar pada harga murah.

Biarlah tukang rumah kami menjalankan semua projek pasang pintu rumah anda hari ini.

Testimoni

Pintu kayu utama rumah saya telah lama dan terdapat kerosakan air pada permukaan pintu setelah bertahun-tahun. Terima kasih kepada pasukan anda kerana membantu kami menukar dan memasang pintu yang baru.

Puan Syawani

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia