Pasang Plaster Siling di Kuala Lumpur & Selangor

Anda boleh mempunyai bahagian dalaman rumah yang cantik dengan khidmat pasang siling plaster kami di Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia.

Melalui perkhidmatan pasang siling plaster, pelanggan kami boleh menyembunyikan talian serta kabel elektrik rumah. Selain itu, ia memberikan ruang besar bagi meletakkan lekapan lampu dengan cara yang kemas.

Selain itu, habuk dapat dikurangkan pada ruangan rumah. Siling plaster dapat membantu mengurangkan bunyi sekitar.

Kegagalan pekerjaan projek pasang siling plaster boleh memusnahkan keseluruhan penampilan kediaman ataupun tempat kerja kita. Terutamanya apabila papan kayu dah mula bocor, kabel, wiring serta paip boleh didedahkan. Sebab itu, ia menyebabkan kawasan berbahaya. Sekiranya bahagian siling terendam, bahagian-bahagian lain pada tempat tersebut berkemungkinan boleh terjatuh.

Jika anda nak mencari tukang ubah suai yang boleh dipercayai, syarikat ini merupakan pilihan terbaik kerana kami telah membuktikan kepakarannya sepanjang tahun menerusi servis plaster cara berterusan pada harga murah. Ia adalah jenama boleh dipercayai selain pengalaman pengubahsuaian selama bertahun-tahun. 

Sekiranya ingin upah kontraktor pasang atau baiki siling kapur, pakar ubahsuai rumah akan datang ke arah tempat tersebut lalu mengetahui keperluan berkenaan agar boleh mencadangkan penyelesaian siling plaster, sesuai dan memberi penyelesaian kepada pelanggan. 

Kualiti perkhidmatan syarikat telah disukai oleh ramai orang sepanjang masa. Oleh itu ia telah menerima banyak testimoni positif daripada pelanggan.

Tambahan pula, hasrat kami untuk memahami keperluan pelanggan sebelum bermula telah membantu dalam menawarkan tips terbaik bagi pelanggan pada setiap masa yang akhirnya telah membantu syarikat kami muncul sebagai salah satu syarikat pasang siling plaster yang dipercayai di Lembah Klang.

Semua pekerja dilatih secara profesional sebelum menjalankan semua pemasangan siling plaster dan kerja siling bagi kerja terperinci selain menjamin kualiti. Tak kira jika pelanggan nak mempunyai siling kapur dengan cornice di kondo mahupun pejabat korporat, pasukan pasang siling plaster profesional berjanji menguruskannya sehingga pemasangan siap.

Selain itu, kami cuba menggabungkan trend terkini bersama reka bentuk siling plaster supaya kelihatan selesa serta moden. Tukang rumah syarikat kami berpengalaman pada bidang siling plaster. Mereka pasti membantu kita ke arah penyelesaian betul.

Oleh itu, kalau anda ingin mempunyai siling plaster secara selamat serta cantik, hubungi talian khidmat pelanggan. Kami mempunyai penyelesaian siling plaster bersesuaian dengan apa-apa jenis tempat atau kedai komersial dengan harga bawah pasaran. Perkhidmatan pemasangan kipas, pasang plasterboard, pasang partition, buat atap dan servis cat juga ditawarkan. 

Tanpa mengira berapa harga diperlukan, hanya bahan terbaik digunakan bagi semua siling plaster, sila yakin dengan kualiti pembinaan siling plaster baru tersebut. Kami nak menawarkan perkhidmatan pemasangan plaster berkualiti. Jangan tunggu lagi, ambil tindakan dan hubungi talian khidmat pelanggan untuk sebut harga percuma sekarang!

Testimoni

Terima kasih kerana membantu memasang plaster siling di bilik tidur utama dan ruang tamu rumah kami di Petaling Jaya bulan lalu. Siling rumah kami kelihatan menarik dan cantik dengan plaster siling dekorasi oleh pekerja anda. 

Puan Jamilah

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia