Hubungi Kami – Kontraktor Rumah Murah​ di Kuala Lumpur & Selangor

Kami terkenal sebagai kontraktor rumah murah dan profesional di Kuala Lumpur dan Selangor untuk projek renovasi.

Mengapa pilih kami sebagai kontraktor renovasi rumah anda?

Kawalan Kos Pengubahsuaian

Pengurus projek kami akan berbincang dengan anda dan pastikan projek dijalankan mengikut jadual dan anda akan menerima nasihat daripada profesional untuk mencapai hasil terbaik.

Reka bentuk praktikal

Pendekatan kami dan cadangan praktikal semasa fasa reka bentuk bermakna kami menyampaikan reka bentuk yang realistik dan masuk akal dengan anggaran yang diingini.

Kelengkapan dan lekapan

Kami akan membantu anda memilih dengan bijak supaya anda mendapat nilai wang tanpa menjejaskan kualiti.

Skop komprehensif dan spesifikasi yang terperinci

Ini bermakna anda tahu kerja yang akan dijalankan dan bahan yang akan digunakan untuk membina rumah yang anda ingini.

Harga Renovasi yang Telus

Oleh sebab kami mengetahui projek anda di dalam ke luar, jadi dari reka bentuk konsep awal, anda akan mendapat harga tetap untuk menjalankan projek renovasi anda, meminimumkan kejutan dan kos tersembunyi. Anda akan mengetahui jumlah kos untuk mengubahsuai rumah anda tanpa kejutan kos pada akhir projek.

Proses Pengubahsuaian dari Mula sehingga Akhir

Kami mempunyai kepakaran yang mempunyai kemahiran, pengalaman dan pengetahuan yang tepat yang memainkan peranan khusus untuk membantu anda memahami proses pengubahsuaian, dari permulaan konsep hingga akhir projek. Perkhidmatan kami direka untuk mengurangkan tekanan dan kebimbangan – jadi apa yang anda perlu lakukan adalah hanya menikmati rumah yang cantik setelah diubahsuaikan anda.

Pasukan Pekerja Pakar

Para pekerja dan rakan kongsi pembekal kami sangat penting dalam proses renovasi dan akan menyampaikan pengalaman pengubahsuaian yang positif kepada anda. Mereka telah dinilai dan hanya mereka yang dapat memberikan standard yang tinggi dan boleh dipercayai akan menjadikan pasukan kami. Kami berbangga dengan hubungan positif dan sokongan yang kami ada.

Komitmen Kami:

– Tiada kejutan kos. Sekiranya ada perubahan, anda akan mengetahui dengan cepat – apa yang telah berlaku dan apa pilihan anda.

– Perkhidmatan profesional. Kami sentiasa menetapkan piawaian tertinggi dalam semua projek yang kami jalankan.

– Komunikasi yang efektif dengan pelanggan kami supaya anda mempunyai semua maklumat yang diperlukan pada setiap peringkat.

Kami ingin membincangkan projek ubahsuai rumah dengan anda dan memulakan perjalanan pengubahsuaian anda. Hubungi kami hari ini untuk mendapatkan perkhidmatan pengubahsuaian rumah di Lembah Klang sekarang!

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia