Hubungi Kami – Kontraktor Rumah Murah di Kuala Lumpur & Selangor

Kami terkenal sebagai kontraktor rumah murah dan profesional di Kuala Lumpur dan Selangor untuk projek renovasi.

Mengapa pilih kami sebagai kontraktor renovasi rumah anda dan apakah kelebihan kami?

Kawalan Kos 

Pengurus kontraktor projek kami akan berbincang dengan anda dan pastikan projek status dijalankan dan mengikuti jadual. Anda akan menerima idea dan nasihat daripada pakar kontraktor untuk mencapai hasil terbaik untuk rumah anda yang didiami selepas perbincangan dan mendapat kelulusan permohonan daripada pihak majlis perbandaran yang berkuasa. Kami sebagai syarikat enterprise berdaftar memberikan khidmat renovasi yang berkualiti di kawasan di Batu Caves, Salak Selatan dan Kajang. 

Reka bentuk praktikal

Pendekatan kami yang sertakan cadangan praktikal semasa mengikut design struktur rumah bermakna kami hanya memberi cadangan yang realistik dan masuk akal dengan anggaran pelanggan yang diingini. Kami akan menyediakan pelan lakaran untuk projek tanpa mengira di mana anda berada di Bangi, Bukit Bintang dan Sepang. Kami juga akan tengok lalu memberi saiz ukuran yang baik dan sesuai untuk bangunan anda seperti ubahsuai kedai, banglo atau rumah teres di Serendah, Ampang, Gombak dan kawasan perumahan sekitarnya.

Kelengkapan dan lekapan

Kami akan bantu anda memilih dan guna kelengkapan dengan bijak supaya anda mendapat nilai wang projek tanpa menjejaskan kualiti. Kontraktor kami juga akan sediakan semua peralatan dan anda tidak perlu membeli sebarang peralatan seperti tangga tingkat.

Skop komprehensif dan spesifikasi yang terperinci

Ini bermaksud anda tahu kerja yang akan dijalankan dan bahan yang akan digunakan untuk membina tembok interior rumah mengikut kehendak anda di dapur dan ruang tamu. Penyediaan yang sempurna akan dipastikan sebelum projek mula di semua kawasan Selangor termasuk Subang, Hulu Langat dan Shah Alam.

Harga yang Telus

Oleh sebab staf kami mengetahui konsep awal, jenis dan ciri projek milik anda di dalam ke luar, anda mestilah akan mendapat harga tetap untuk menjalankan projek anda dan tanpa syarat bayaran tambahan atau tersembunyi. Ia tidak akan melebihi bajet anda. Anda akan dimaklumkan senarai jumlah kos pembiayaan untuk mengubahsuai tapak rumah anda pada akhir projek dan hanya deposit minimum diperlukan.

Proses Binaan dari Mula sehingga Akhir

Kami memiliki kepakaran yang mempunyai kemahiran binaan terkini, pengalaman yang panjang dan pengetahuan yang tepat di mana ia memainkan peranan khusus untuk uruskan dan membantu anda memahami proses kerja, dari permulaan hingga akhir projek. Perkhidmatan kami direka untuk mengurangkan tekanan dan kebimbangan – jadi apa yang anda perlu lakukan adalah hanya menikmati rumah yang cantik dan selesa setelah diubahsuaikan di Seri Kembangan, Selayang dan Kota Kemuning. Contohnya untuk kerja elektrik, binaan, pemasangan, kerja bina atau baiki lantai, pagar dan atap ataupun ingin menghasilkan feature wall impian anda.

Pasukan Pekerja yang Berpengalaman, Mahir dan Setia

Para pekerja dan rakan kongsi pembekal kami sangat penting dalam proses renovasi dan misi kami adalah kami perlulah menyampaikan dan menghasilkan memori yang positif dan bermutu kepada anda. Staf kami telah dinilai dan hanya mereka yang dapat memberikan standard yang tinggi dan boleh dipercayai akan menjadikan pasukan kami. Reputasi kami telah dibina dengan hasil yang bertahun-tahun. Kami berbangga dengan hubungan baik dan sokongan yang kami ada dan ramai pelanggan kongsikan terima kasih dan rasa puas hati dengan perkhidmatan kami terutamanya pelanggan dari bandaraya di Selangor Darul Ehsan berikut: Cheras, Pelabuhan Klang dan Petaling Jaya. Kami juga mempunyai pelanggan dari daerah berlainan seperti Puncak Alam, Sunway dan Puchong.

Komitmen Tukang Kami:

– Tiada kejutan kos. Kami memahami sekiranya ada perubahan, anda akan nak dimaklumkan dengan cepat – apa yang telah berlaku dan apa pilihan anda.

– Perkhidmatan yang lengkap dan berbaloi. Kunci kami adalah menetapkan piawaian tertinggi dalam semua projek yang kami jalankan dengan kemasan terakhir tanpa mengira sesiapa. Kontraktor kami juga akan patuh kepada masa dan kemas barang selepas projek habis.

– Cara komunikasi yang efektif dengan pelanggan kami dalam semua urusan supaya anda mempunyai semua maklumat yang diperlukan pada setiap peringkat.

Jika tuan atau puan berminat atau bercadang memerlukan perkhidmatan ini contoh sebelum menjual atau sewa rumah, cari dan serah projek kepada kami. Anda tidak akan tersalah pilih, sila baca garis panduan dan ulasan kami di laman web online atau blog kami. Kami selalu sedia berurusan dengan anda untuk menyediakan perkhidmatan terunggul dengan jaminan yang bertapak di Setiawangsa, Kuala Langat dan Wangsa Maju. Tempah perkhidmatan kami hari ini.

Kami ingin membincangkan pakej projek ubahsuai rumah dengan anda dan memulakan perjalanan projek anda. Sila mencari dan hubungi kakitangan pendaftaran kami hari ini melalui whatsapp untuk dapatkan perkhidmatan pengubahsuaian rumah eksklusif di sekitar Lembah Kelang, Jln Meru dan USJ yang terhad sekarang! Kawasan servis kami yang lain di Mutiara Damansara, Jenjarom dan Bandar Saujana Putra di Semenanjung Malaysia.

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia