Pasang Pintu Sliding di Kuala Lumpur & Selangor

Kerja pasang pintu sliding memerlukan pengetahuan dan pengalaman untuk pemasangan yang betul. Jika anda tidak mempunyai masa, kesabaran dan cara untuk DIY, biarlah pasukan profesional kami membantu untuk memasang pintu sliding yang baru untuk anda. 

Apabila anda mengupah perkhidmatan pemasangan pakar kami, anda pasti akan mendapat hasil kerja yang berkualiti. Kami mempunyai pengalaman bertahun-tahun dan kami dapat meningkatkan taraf rumah atau kedai komersial di Kuala Lumpur dan Selangor dengan menambah daya tarikan harta mereka dengan pintu sliding yang berkualiti tinggi dan cantik.

Anda boleh mengaturkan supaya pekerja kami dapat melawat rumah anda pada masa yang sesuai. Berdasarkan keperluan anda, kami boleh mengukur dan menyesuaikan pintu sliding yang baru ke saiz yang diingini, dengan pemakaian engsel baru. Kita juga boleh menggantikan bingkai pintu sliding lama anda dengan yang baru.

Apa yang Perlu Dipertimbangkan Semasa Pemasangan

Apabila anda sedang memikirkan pemasangan pintu, sama ada DIY atau melibatkan perkhidmatan profesional, adalah penting untuk mengetahui faktor utama yang perlu dipertimbangkan. Pemasangan pintu sliding jarang semudah seperti pemasangan pintu biasa. Sebagai contoh, adakah anda tahu bahawa kerja pengukuran harus dijalankan dengan tepat supaya pintu anda dimuatkan dengan baik untuk memasuki bilik anda sementara ia masih mempunyai kelulusan yang mencukupi untuk menghalangnya daripada mengikis dan mencalarkan lantai?

Jika anda membuat keputusan untuk melakukannya sendiri, pastikan anda mempunyai alat pengukur, pemotongan, pengerudian dan pengikat yang diperlukan untuk mengendalikan pemasangan pintu dengan betul.

Jika anda memilih untuk mendapatkan perkhidmatan pemasangan pintu profesional, pastikan anda mendapat nilai untuk wang anda. Seperti semua kerja mahir, memilih pilihan termurah sering berakhir dengan kos lebih banyak dalam jangka masa panjang apabila seseorang kontraktor tidak menjalankan tugasnya dengan baik.

Pastikan anda memilih syarikat pemasangan pintu yang:

– Berpengalaman dan mempunyai pekerja berkelayakan

– Syarikat yang boleh bertanggung jawab untuk menyelesaikan pekerjaan yang sepatutnya

– Boleh menyediakan perkhidmatan pemasangan dan penggantian pintu dari mula sampai ke akhir, dari kerja mengukur dan penggerudian.

Jenis-jenis Pintu Sliding yang Biasa Dipasang:

Pintu Sliding Kaca – Pintu sliding yang paling popular di pasaran. Dijumpai dalam beberapa variasi dalam hartanah kediaman dan komersial. Bertindak sebagai sumber cahaya semula jadi dan meningkatkan penampilan.

Pintu Skrin Sliding – Adakah skrin mesh atau skrin keselamatan dipasang pada panel mendatar untuk pintu sliding luar kaca atau aluminium? Ini adalah penting untuk mengekalkan harta anda dari serangga dan penceroboh sementara memberikan udara segar masuk ke dalam tempat itu.

Pintu Sliding Aluminium – Pintu sliding kaca dengan bingkai aluminium, yang menawarkan pemasangan pintu rumah yang tahan lama untuk rumah atau pejabat anda. Sesuai untuk pemasangan luaran.

Pintu Sliding Dalaman – Kesan estetika, pintu sliding dalaman ini bertindak sebagai pembahagian di kediaman atau pejabat.

Pintu Sliding Luaran – Sesuai untuk rumah teres, kawasan dobi, pintu masuk rumah dan kawasan komersial.

Jimat masa dan wang dengan perkhidmatan pakar kami

Biarlah pekerja kami menjalankan semua kerja keras untuk memasang pintu sliding bagi pihak anda. Bincangkan keperluan pemasangan dan pembaikian pintu sliding anda hari ini dengan salah satu wakil khidmat pelanggan kami yang mesra.

Testimoni

Terima kasih kepada pasukan pekerja anda yang menolong memasang pintu sliding jenis kaca di ruang tamu rumah saya di Subang Jaya pada minggu lepas!

Encik Ganesh

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia