Tentang Kami – Pakar Ubahsuai Rumah di Kuala Lumpur & Selangor

Kami adalah syarikat pakar ubahsuai rumah yang disyorkan di Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia yang menawarkan perkhidmatan renovasi rumah seperti projek pengubahsuaian bilik mandi dan dapur. Setiap projek renovasi kami dijalankan khas dan unik kerana setiap rumah diubahsuai mengikut citarasa pelanggan dan keperluan mereka dengan tersendiri.

Sistem dan proses pengurusan projek ubah suai kami yang unik membolehkan kami menyesuaikan setiap projek pengubahsuaian secara peribadi kepada anda dengan memenuhi bajet anda.

Dalam industri renovasi, pasukan pakar kami menyediakan perkhidmatan pilihan yang terbaik kepada pelanggan kami tanpa menjejaskan kualiti.

Perkhidmatan Pengubahsuaian Rumah Profesional

Apa yang berlaku dalam industri pengubahsuaian berubah setiap masa, dan oleh sebab itu, pendekatan tradisional untuk menjalankan projek pengubahsuaian tidak lagi berkesan. Pasukan pekerja kami menyediakan penyelesaian untuk mengubahsuai rumah di samping menjadikan proses itu menumpukan kepada permintaan pelanggan sepenuhnya, mengintegrasikan dan mengendalikan pekerja kontraktor, pembekal bahan, dan memastikan projek berjalan dengan lancar. Pada masa yang sama kami memberi fleksibiliti utama untuk memenuhi keperluan klien yang unik.

Kami telah mengubahsuaikan bangunan komersial seperti pejabat dan ruang kedai dan banyak rumah di Lembah Klang dan Selangor pada tahun-tahun yang lalu.

Proses Renovasi Kami

Pengalaman pelanggan adalah keutamaan utama pasukan kami. Di sinilah konsep ini bermula dan ia mentakrifkan sistem dan proses kita hari ini. Kami fokus kepada pelanggan dan menjadikan setiap permintaan pelanggan seperti permintaan sendiri dan bukan hanya transaksi perniagaan.

Kami memberikan ruang ruang baru yang menarik untuk pelanggan kami, ditambah dengan pengurusan projek kami yang berkesan, dan jaminan kualiti yang baik telah membentuk asas dinamik untuk syarikat pengubahsuaian kami hari ini. 

Semua kerja kami direka dan dipertimbangkan dengan mengutamakan pelanggan kami dalam fikiran. 

Kami telah bekerjasama dengan pelbagai pembekal bahan renovasi rumah dan telah menjalin hubungan yang berharga dengan pelbagai ahli kontraktor yang bereputasi dalam bidang masing-masing. Kontraktor yang bekerjasama dengan kami turut berkongsi falsafah syarikat kami. Ini adalah untuk memastikan pelanggan kami mendapat perkhidmatan terbaik dari profesional yang boleh dipercayai.

Kami akan memastikan setiap langkah dijalankan dengan lancar untuk membantu anda membuat keputusan mengenai rancangan pengubahsuaian yang benar-benar sesuai untuk anda dan keperluan keluarga. Misi kami adalah untuk menjadikan rumah anda berasa lebih selesa daripada keadaan sebelumnya. Hubungi kami hari ini untuk sebut harga renovasi rumah secara PERCUMA.

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia