Ubahsuai Rumah Semi-D di Kuala Lumpur & Selangor

Kami merupakan syarikat renovasi dengan pengalaman yang bertahun-tahun dalam projek ubahsuai rumah Semi-D dan perluasan bangunan di Kuala Lumpur dan Selangor, menjadikan visi hartanah anda sebagai realiti.

Kami menjalankan projek pengubahsuaian dari fasa awal hingga ke akhir dengan mempertimbangkan anggaran, idea, dan garis masa pelanggan kami. Pada masa yang sama kami berusaha untuk mencapai hasil akhir kepuasan pelanggan yang sempurna untuk setiap projek.

Mengapakah anda harus melibatkan kami untuk ubahsuai rumah Semi-D anda?

Perkhidmatan profesional

Ini adalah bidang kepakaran kami, jadi yakinlah bahawa rumah impian anda dibina oleh profesional yang berkemahiran. Kami akan menggabungkan pengetahuan, kualiti kerja dan harga yang kompetitif untuk memberikan anda perkhidmatan yang tiada tandingan oleh pesaing kami. Profesionalisme, kualiti dan kecekapan kami telah memberikan keyakinan kepada pelanggan kami dan kebanyakan mereka adalah pelanggan berulang.

Peninjauan tempat dan perundingan secara percuma

Kami akan bertemu dengan anda di lokasi pengubahsuaian untuk membincangkan cadangan anda bagi menentukan skop reka bentuk. Kami akan memahami keperluan anda, menjelaskan cara kami membantu dan memberikan penyelesaian yang sesuai dengan pengubahsuaian Semi-D anda.

Pasukan yang boleh dipercayai

Kami mempunyai kakitangan yang berpengalaman untuk memastikan setiap projek berjalan dengan lancar. Kami memastikan bahawa semua projek dapat disiapkan tepat pada masanya.

Jaminan Kami

Pasukan kontraktor profesional kami akan memastikan projek anda diurus dan diselesaikan dengan tahap kepakaran dan komitmen yang terunggul.

Kami berbangga dengan fleksibiliti dan perkhidmatan kami yang disesuaikan untuk setiap pelanggan.

Kami akan bekerjasama dengan anda untuk memastikan projek pengubahsuaian rumah berjaya. Pandangan anda adalah amat dialu-alukan dan penting dalam membina rumah impian anda.

Kami hanya menjalankan sebilangan projek pengubahsuaian setiap tahun. Ini bermaksud kami dapat menghabiskan lebih banyak masa untuk memastikan semua projek berjalan lancar di samping memberikan tahap perkhidmatan yang tinggi.

Kami akan bersama dengan anda bagi setiap langkah proses pengubahsuaian. Kami memahami bahawa pengubahsuaian rumah kediaman boleh memberi tekanan tetapi kami akan membantu mengurangkannya dengan memastikan bahawa kami sentiasa bersama dengan anda sepanjang pengubahsuaian bangunan anda.

Kami akan sentiasa memberi informasi terbaru kepada anda sepanjang proses pengubahsuaian:

– Kami akan mengekalkan komunikasi yang baik dan memastikan kedua-dua pihak jelas dengan kemajuan projek.

– Kami akan memberitahu anda mengenai garis masa projek

Kami akan membuat dan mengekalkan garis masa yang tersendiri untuk projek anda. Dengan cara ini anda akan dapat melihat kerja yang dijadualkan pada bila-bila masa sahaja, termasuk tarikh siap kerja tersebut.

– Kami hanya menghasilkan projek berkualiti tinggi

Pekerja kami mengikuti pemeriksaan jaminan kualiti yang ketat. Oleh itu, anda boleh yakin bahawa tidak akan ada kejutan dengan kualiti mutu kerja.

– Kami akan melakukan pemeriksaan terakhir

Kami akan menjalankan pemeriksaan secara menyeluruh dengan anda dalam masa sepuluh (10) hari dari tarikh siap projek. Selepas itu kami juga akan menyelesaikan masalah yang mungkin anda hadapi dalam 60 hari sekiranya ada. 

Sila hubungi kami melalui panggilan telefon atau emel untuk maklumat lebih lanjut mengenai servis pengubahsuaian rumah Semi-D kami di Lembah Klang, Shah Alam dan Petaling Jaya.

Kenapa Pilih Servis Syarikat Kami?

→ Pekerja Pakar yang Berpengalaman

→ Ulasan Baik Dari Pelanggan Gembira

→ Harga Servis Berpatutan

→ Lawatan Tapak Percuma

→ Sebut Harga Percuma

→ Servis Penuh (Mula Hingga Akhir Projek)

Testimoni

Ibu bapa saya yang menetap di Kajang berpuas hati dengan kerja renovasi rumah Semi-D mereka yang disiapkan oleh pasukan anda.erima kasih!

Encik Halim

Kami Menawarkan Servis Renovasi Untuk Rumah Jenis:

Sebut Harga Percuma

Fix Home Enterprise

002873061-V

Alamat

2-2-24 Jalan 3/124,
Taman Connaught, Cheras, 56000,
Kuala Lumpur, Malaysia